header-website-nieuwbouw
header-website-extranet-asfaltcentrale

Eigen asfaltcentrale

In onze hypermoderne centrale produceren wij zelf asfalt in diverse duurzame en hoogwaardige kwaliteiten. 

header-website-bouw

H4A Bouw

H4A Bouw is een modern bouwbedrijf waar het ambacht nog gekend wordt. U vindt in h4A Bouw een betrouwbare partner die met oog voor detail uw bouwwensen verwezenlijkt. Wij denken met u mee tijdens de ontwikkeling, voorbereiding, financiering en uitvoering van uw bouwplannen.

header-website-groen

H4A Groen

Het werkterrein van de afdeling groen van H4A is zeer divers. U kunt bij ons terecht voor het ontwerp en de aanleg van grote landschappelijke projecten zoals de aanleg van parken en golfbanen, maar ook voor onderhoud aan wegbermen, watergangen en tuinen.H4A Groen combineert een gedegen kennis met een nauwgezette planning en uitvoering. Op deze wijze zijn wij keer op keer in staat om in samenwerking met de betrokken partijen tot een geslaagd groenproject te komen

header-website-industrie

H4A Industrie Service

Om de groei en continuïteit van uw bedrijf te waarborgen, is onderhoud aan gebouwen en machines  noodzakelijk. Productie- of logistieke processen moeten aangepast worden of er moeten verbouwingen worden gepland. In dergelijke situaties denkt H4A Industrie Service B.V. met u mee en voert de betreffende werkzaamheden uit, zodat u weer efficiënt kunt werken.

header-website-leidingen-1

H4A Infratechniek, Afdeling Leidingen

Onze afdeling leidingen houdt zich dagelijks bezig met infrastructurele netwerken ten behoeve van het transport en de distributie van energie, water, gas, data- en telecomverkeer. Van ontwerp tot aanleg, van onderhoud tot renovatie, wij beschikken over vakkundige en goed opgeleide medewerkers die deze werkzaamheden kunnen uitvoeren.

header-website-infratechniek

H4A Infratechniek, afdeling Wegen

H4A heeft alle disciplines in huis om werkzaamheden te verzorgen op het gebied van wegen en alles wat daarmee samenhangt. Wij zorgen voor de aanleg en het onderhoud van wegen en hebben ervaring met alle soorten wegen en wegbedekkingen. Van trottoirs tot snelwegen en van grindpaden tot complexe asfaltverhardingen, H4A heeft overal expertise van in eigen huis.

header-website-wegmarkeringen

H4A Infratechniek, Afdeling Markeringen

W.J. de Bruijn Wegmarkeringen, onderdeel van H4A, is een begrip in Zeeland en omstreken. Het bedrijf is gespecialiseerd in het aanbrengen van belijningen en markeringen. Het visueel maken van rijlopers, parkeervakken, voorrangssituaties  en dergelijke, is ons dagelijks werk. Ook het toepassen van signaleringsmarkeringen zoals pijlen, diverse verkeersborden  en overige figuren behoren tot onze werkzaamheden. 

header-website-windneergie

H4A Windenergie

Onze afdeling windenergie staat voor u klaar bij de aanleg en vervanging van windmolenparken. Daarbij zijn vanaf het plan tot de oplevering vele disciplines benodigd. De kracht van H4A Windenergie is dan ook het samenspel tussen de verschillende disciplines van H4A.

header-website-transport

Transport

Sinds 2017 maakt ook Transportbedrijf Mobach deel uit van H4A. Mobach bestaat inmiddels ruim 97 jaar en werkt vanaf de oprichting van H4A in 1968 al met ons samen. In al die jaren is Mobach uitgegroeid tot de belangrijkste transporteur van H4A, maar daarnaast werkt zij ook voor vele andere klanten. Een unieke samenwerking waar wij trots op zijn.

 

header-website-gladheidbestrijding

Gladheidsbestrijding

Het vakkundig bestrijden van gladheid op bedrijventerreinen en wegen is een specialisme van H4A. Van oktober tot en met maart staat een team van vakmensen en materiaal 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar om ongemakken van gladheid, sneeuw en ijzel zoveel mogelijk te beperken en gevaarlijke situaties te voorkomen.

 

header-eric

Biobased Infra

“Deelname aan Biobased Infra  is voor ons als MKB bedrijf een uniek initiatief. Het daagt H4A uit om haar horizon te verbreden en onze opdrachtgevers bewust te maken van alle voordelen die deze innovaties met zich meebrengen. Een duurzaam initiatief waar iedereen baat bij heeft. En het is ook gewoon leuk!” (Eric de Ruijsscher, 2016)

header-website-wegen
header-wegen

H4A Infratechniek, afdeling Wegen

H4A heeft alle disciplines in huis om werkzaamheden te verzorgen op het gebied van wegen en alles wat daarmee samenhangt. Wij zorgen voor de aanleg en het onderhoud van wegen en hebben ervaring met alle soorten wegen en wegbedekkingen. Van trottoirs tot snelwegen en van grindpaden tot complexe asfaltverhardingen, H4A heeft overal expertise van in eigen huis.

mark1
W.J. de Bruijn Wegmarkeringen

W.J. de Bruijn Wegmarkeringen is een begrip in Zeeland en omstreken. Het bedrijf is gespecialiseerd in het aanbrengen van belijningen en markeringen. Het visueel maken van rijlopers, parkeervakken, voorrangssituaties  en dergelijke, is ons dagelijks werk. Ook het toepassen van signaleringsmarkeringen zoals pijlen, diverse verkeersborden  en overige figuren behoren tot onze werkzaamheden. 

De kracht van ons markeringsbedrijf is de vakkennis en het enthousiasme van onze medewerkers. Dit, in combinatie met professionele uitvoering en door voortdurend in overleg te treden met de opdrachtgever, maakt dat wij al diverse succesvolle projecten hebben afgerond.

Naast het standaard wit zijn kleuren die wij veel toepassen (verkeers-)geel, blauw en rood. Indien gewenst is elke kleur verf met een  RAL nummer door ons aan te maken. Er kan gekozen worden uit een scala aan producten zoals thermoplast, wegenverf, twee componenten verf, coating, koudplast en tapemarkering. Voor meer informatie over het materiaal kunt u terecht bij onze subkopjes aan de linkerkant van deze pagina.

De lengtemarkeringen die wij aanbrengen, zijn de markeringen tot een breedte van vijftig centimeter. Voorbeelden zijn kant- en asstrepen op wegen en fietspaden,  parkeervakken en looppaden op industrieterreinen. De figuratiemarkeringen bestaan uit alle denkbare figuren. Zo brengen wij haaientanden, zebrapaden, teksten en optische plateaus aan. Dit alles kan op elk type verharding, zowel op asfalt, klinkers en betonverhardingen. Voor elk soort ondergrond proberen wij een passende en duurzame oplossing te vinden. De mate van belasting, structuur van de ondergrond en soort ondergrond zijn bepalend voor het toe te passen product.

Ook brengen onze ploegen veiligheidsgerelateerde markeringen aan op diverse industrie- en bedrijventerreinen. W.J. de Bruijn is eveneens gespecialiseerd in het zowel verticaal als horizontaal indoor-markeren. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld parkeervakken in garages en kelders en looppaden in loodsen.

Bij het aanbrengen van de markeringen wordt gebruik gemaakt van modern, computergestuurd materieel. Voor de lijnmarkeringen hebben wij bijvoorbeeld de H26-Wegenverfmachine en de H26-3 Thermoplastmachine aangeschaft.

Behalve het aanbrengen van markeringen, kunnen wij ook uw oude markeringen verwijderen. Dit doen wij door middel van fijnfrezen of waterstralen. Mogelijkerwijs raakt het asfalt hierdoor beschadigd, maar het beschadigde asfalt kunnen we opnieuw verduurzamen door het aanbrengen van een bitumenlaag.

Al deze werkzaamheden voeren onze markeringsploegen voornamelijk uit in Zuidwest Nederland, maar ook  in Vlaanderen. Bij dit alles probeert W.J. de Bruijn haar eigen identiteit te behouden door middel van bijvoorbeeld een eigen naam en eigen logo.

 

Tapemarkering

Wij kunnen zowel permanente als tijdelijke belijningen

aanbrengen door middel van tape. Het voordeel daarvan

is een goede hechting aan de ondergrond en een hoge

duurzaamheid.

 

Parallax banner Markeringen
 
Markeringen CZAV Dinteloord

Markeringen CZAV Dinteloord

Markeringen CZAV Dinteloord

Markeringsbestek 3-1

Markeringsbestek 2016

Bestek voor het aanbrengen en verwijderen van diverse markeringen.

inzet-1

Uitvoering samenwerking gladheidsbestrijding Zeeland, perceel 5, West Zeeuws Vlaanderen

Gladheidsbestrijding over 4 seizoenen op het perceel 5 met totaal 33 tracties en 2 laders.

inzet-1

Uitvoering samenwerking gladheidsbestrijding Zeeland, perceel 6, Oost Zeeuws Vlaanderen

Gladheidsbestrijding over 4 seizoenen op het perceel 6 met totaal 18 tracties en 2 laders.

Looppaden Outokumpu 4-1

Looppaden Outokumpu

Het leveren en aanbrengen van ca. 800m1 looppad.

inzet-1

Reconstructie N258 Absdale-Hulst

Zeeland is weer een rotonde rijker! Aan de oostzijde van Absdale is H4A Infratechniek in opdracht van de Provincie Zeeland druk bezig met laatste werkzaamheden aan de rotonde langs de provinciale weg N258. De rotonde is een onderdeel van de reconstructie N258-Absdale Hulst. Tussen de nieuwe rotonde en de bestaande rotonde Australiëweg komt aan de noordzijde van de hoofdrijbaan een landbouwweg en een vrijliggend fietspad te liggen. Na deze aanpassingen verdwijnen drie onveilige voorrangskruispunten. Dat maakt het een stuk veiliger ter plaatse. Een mooi project waar H4A tot eind december aan werkt!