Titel
Titel
Subtitel

Uniek in zijn combinatie

De delen maken het geheel. Opgesplitst of in formatie; elke fase kent zijn eigen expertise. Stap voor stap bouwt H4A aan de verschillende elementen die samen het eindresultaat bewerkstelligen. Tot het moment daar is: de samenkomst van de disciplines dat het totaal op een hoger niveau tilt. Krachtig en samenhangend. H4A is daar. Voor al uw werkzaamheden op gebied van infrastructuurbouw, van voorbereiding tot uitvoering.

header-eric

Biobased Infra

“Deelname aan Biobased Infra  is voor ons als MKB bedrijf een uniek initiatief. Het daagt H4A uit om haar horizon te verbreden en onze opdrachtgevers bewust te maken van alle voordelen die deze innovaties met zich meebrengen. Een duurzaam initiatief waar iedereen baat bij heeft. En het is ook gewoon leuk!” (Eric de Ruijsscher, 2016)

header-website-extranet-bouw

H4A Bouw

H4A Bouw is een modern bouwbedrijf waar het ambacht nog gekend wordt. U vindt in h4A Bouw een betrouwbare partner die met oog voor detail uw bouwwensen verwezenlijkt. Wij denken met u mee tijdens de ontwikkeling, voorbereiding, financiering en uitvoering van uw bouwplannen.

header-website-groen-2

H4A Groen

Het werkterrein van de afdeling groen van H4A is zeer divers. U kunt bij ons terecht voor het ontwerp en de aanleg van grote landschappelijke projecten zoals de aanleg van parken en golfbanen, maar ook voor onderhoud aan wegbermen, watergangen en tuinen.H4A Groen combineert een gedegen kennis met een nauwgezette planning en uitvoering. Op deze wijze zijn wij keer op keer in staat om in samenwerking met de betrokken partijen tot een geslaagd groenproject te komen

header-website-extranet-industrie

H4A Industrie Service

Om de groei en continuïteit van uw bedrijf te waarborgen, is onderhoud aan gebouwen en machines  noodzakelijk. Productie- of logistieke processen moeten aangepast worden of er moeten verbouwingen worden gepland. In dergelijke situaties denkt H4A Industrie Service B.V. met u mee en voert de betreffende werkzaamheden uit, zodat u weer efficiënt kunt werken.

header-website-leidingen

H4A Infratechniek, Afdeling Leidingen

Onze afdeling leidingen houdt zich dagelijks bezig met infrastructurele netwerken ten behoeve van het transport en de distributie van energie, water, gas, data- en telecomverkeer. Van ontwerp tot aanleg, van onderhoud tot renovatie, wij beschikken over vakkundige en goed opgeleide medewerkers die deze werkzaamheden kunnen uitvoeren.

header-wegen

H4A Infratechniek, afdeling Wegen

H4A heeft alle disciplines in huis om werkzaamheden te verzorgen op het gebied van wegen en alles wat daarmee samenhangt. Wij zorgen voor de aanleg en het onderhoud van wegen en hebben ervaring met alle soorten wegen en wegbedekkingen. Van trottoirs tot snelwegen en van grindpaden tot complexe asfaltverhardingen, H4A heeft overal expertise van in eigen huis.

header-website-1
header-website-6
header-website-extranet-asfaltcentrale

Eigen asfaltcentrale

In onze hypermoderne centrale produceren wij zelf asfalt in diverse duurzame en hoogwaardige kwaliteiten. 

header-markeringen

H4A Infratechniek, Afdeling Markeringen

W.J. de Bruijn Wegmarkeringen, onderdeel van H4A, is een begrip in Zeeland en omstreken. Het bedrijf is gespecialiseerd in het aanbrengen van belijningen en markeringen. Het visueel maken van rijlopers, parkeervakken, voorrangssituaties  en dergelijke, is ons dagelijks werk. Ook het toepassen van signaleringsmarkeringen zoals pijlen, diverse verkeersborden  en overige figuren behoren tot onze werkzaamheden. 

header-website-extranet

H4A Windenergie

Onze afdeling windenergie staat voor u klaar bij de aanleg en vervanging van windmolenparken. Daarbij zijn vanaf het plan tot de oplevering vele disciplines benodigd. De kracht van H4A Windenergie is dan ook het samenspel tussen de verschillende disciplines van H4A.

header-website-extranet-nieuwbouw

Nieuwbouw H4A

Op bedrijventerrein Stroodorpe bij Sluiskil worden door H4A een nieuw hoofdkantoor, een nieuwe werkplaats en een nieuwe opslagloods gebouwd. Op deze manier worden alle activiteiten in regio Zeeuws-Vlaanderen  samengevoegd in één centraal punt

header-website-7

H4A Infratechniek, afdeling Wegen

H4A heeft alle disciplines in huis om werkzaamheden te verzorgen op het gebied van wegen en alles wat daarmee samenhangt. Wij zorgen voor de aanleg en het onderhoud van wegen en hebben ervaring met alle soorten wegen en wegbedekkingen. Van trottoirs tot snelwegen en van grindpaden tot complexe asfaltverhardingen, H4A heeft overal expertise van in eigen huis.

header-website-extranet-slijtlaag
vracht1
Afdeling wegen

H4A heeft alle disciplines in huis om werkzaamheden te verzorgen op het gebied van wegen en alles wat daarmee samenhangt. Wij zorgen voor de aanleg en het onderhoud van wegen en hebben ervaring met alle soorten wegen en wegbedekkingen. Van trottoirs tot snelwegen en van grindpaden tot complexe asfaltverhardingen, H4A heeft overal expertise van in eigen huis. Daarnaast doen wij bodemsaneringen, gladheidsbestrijding, en voeren wij rioleringswerk uit.

Tijdens deze werkzaamheden staan de beschikbaarheid van wegen en de veiligheid van medewerkers en omgeving voorop. Wij voeren al onze werkzaamheden uit conform de geldende veiligheidsnormen en verlenen een 24-uurs service. Voor grotere werken beschikken wij over een omgevingsmanager. De omgevingsmanager communiceert met de stakeholders, zoals hulpdiensten, openbaar vervoerders, bedrijven, wegbeheerders en omwonenden, over de werkzaamheden. Daarnaast kunnen stakeholders bij onze omgevingsmanager terecht voor verdere informatie en opmerkingen.

Heeft u vragen over deze werkzaamheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Naast het produceren en aanbrengen van asfalt zijn wij gespecialiseerd in het aanbrengen van slijtlagen. Dit is een bitumenemulsie die op het bestaande asfalt wordt aangebracht en afgestrooid wordt met een grindlaag. Dit om scheuren in het asfalt te dichten en de duurzaamheid van het asfalt te vergroten.

Parallax banner wegen
 
inzet-1

Reconstructie N258 Absdale-Hulst

Zeeland is weer een rotonde rijker! Aan de oostzijde van Absdale is H4A Infratechniek in opdracht van de Provincie Zeeland druk bezig met laatste werkzaamheden aan de rotonde langs de provinciale weg N258. De rotonde is een onderdeel van de reconstructie N258-Absdale Hulst. Tussen de nieuwe rotonde en de bestaande rotonde Australiëweg komt aan de noordzijde van de hoofdrijbaan een landbouwweg en een vrijliggend fietspad te liggen. Na deze aanpassingen verdwijnen drie onveilige voorrangskruispunten. Dat maakt het een stuk veiliger ter plaatse. Een mooi project waar H4A tot eind december aan werkt!

13734926_826111807524208_899226478150664894_o

Herinrichting centrumgebied Oostburg, fase 1

In opdracht van de Gemeente Sluis heeft H4A Infratechniek de eerste fase van de herinrichting van het centrumgebied van oostburg gerealiseerd.

 

kruising Haamstede

Herinrichting kruising Burgh-Haamstede

In opdracht van gemeente Schouwen-Duiveland heeft H4A Infratechniek B.V. in 2015 de kruising bij Burgh-Haamstede ingericht. Dit om de kruising compacter, overzichtelijker en veiliger te maken. 

 

 

Turborootonde

Turborotonde Middelburg

H4A Infratechniek B.V. heeft de rotonde aan de noordzijde van de N254 opnieuw ingericht als turborotonde. Een turborotonde bevordert de doorstroming van het verkeer en is veiliger voor weggebruikers. 

 

 

Szydlowskiplein

Herinrichting Szydlowskiplein Axel

 

Op het Szydlowskiplein in Axel legt H4A in opdracht van Luitjens Retail de gemeentelijke weg om. Dit met als doel een grotere parkeerplaats en een betere bereikbaarheid van de Albert Heijn te realiseren. Daarnaast leggen wij de bijbehorende kabels en leidingen aan en breiden wij het pand van de Albert Heijn uit. De aangrenzende pastorietuin krijgt een daarbij passende, groene bestemming.

 

 

Het Zwin

Rioleringswerken het Zwin

Begin 2015 heeft H4A Infratechniek B.V. werkzaamheden uitgevoerd aan de riolering en de wegen in Zomerdorp het Zwin. Dit om wateroverlast te verhelpen en in de toekomst te voorkomen. 

 

 

Waterdunen

Inrichting Randzone Waterdunen

In samenwerking met Aannemingsbedrijf Reimerswaal BV heeft H4A de randzone van het project Waterdunen aangelegd. Dit project bestond uit diverse werkzaamheden met als doel een economische impuls te geven aan de regio West Zeeuws-Vlaanderen.

 

 

Kapelle

Aanleg Ovonde Kapellebrug

In 2014 heeft H4A Infratechniek B.V. in Kapellebrug een ovonde aangelegd op de grensovergang tussen Nederland en België. Dit om de grensoverschrijdende mobiliteit tussen de gemeente Hulst en België te verbeteren. 

 

verdubbeling WST-2

Verdubbeling tracé Westerscheldetunnel Zuid

H4A Infratechniek B.V. heeft een aantal jaar geleden de Westerscheldetunnelweg verbreed van een 2x1 rijstroken naar een 2x2 situatie. 

 

 

N252 foto 2

Reconstructie N252

H4A heeft in 2010 de N252 tussen Sas van Gent en Sluiskil verbreed en opnieuw geasfalteerd. Daarnaast zijn de rotonde en geleiderails gereconstrueerd en is er een faunapassage aangelegd.