Titel
Titel
Subtitel

Uniek in zijn combinatie

De delen maken het geheel. Opgesplitst of in formatie; elke fase kent zijn eigen expertise. Stap voor stap bouwt H4A aan de verschillende elementen die samen het eindresultaat bewerkstelligen. Tot het moment daar is: de samenkomst van de disciplines dat het totaal op een hoger niveau tilt. Krachtig en samenhangend. H4A is daar. Voor al uw werkzaamheden op gebied van infrastructuurbouw, van voorbereiding tot uitvoering.

header-eric

Biobased Infra

“Deelname aan Biobased Infra  is voor ons als MKB bedrijf een uniek initiatief. Het daagt H4A uit om haar horizon te verbreden en onze opdrachtgevers bewust te maken van alle voordelen die deze innovaties met zich meebrengen. Een duurzaam initiatief waar iedereen baat bij heeft. En het is ook gewoon leuk!” (Eric de Ruijsscher, 2016)

header-website-extranet-bouw

H4A Bouw

H4A Bouw is een modern bouwbedrijf waar het ambacht nog gekend wordt. U vindt in h4A Bouw een betrouwbare partner die met oog voor detail uw bouwwensen verwezenlijkt. Wij denken met u mee tijdens de ontwikkeling, voorbereiding, financiering en uitvoering van uw bouwplannen.

header-website-groen-2

H4A Groen

Het werkterrein van de afdeling groen van H4A is zeer divers. U kunt bij ons terecht voor het ontwerp en de aanleg van grote landschappelijke projecten zoals de aanleg van parken en golfbanen, maar ook voor onderhoud aan wegbermen, watergangen en tuinen.H4A Groen combineert een gedegen kennis met een nauwgezette planning en uitvoering. Op deze wijze zijn wij keer op keer in staat om in samenwerking met de betrokken partijen tot een geslaagd groenproject te komen

header-website-extranet-industrie

H4A Industrie Service

Om de groei en continuïteit van uw bedrijf te waarborgen, is onderhoud aan gebouwen en machines  noodzakelijk. Productie- of logistieke processen moeten aangepast worden of er moeten verbouwingen worden gepland. In dergelijke situaties denkt H4A Industrie Service B.V. met u mee en voert de betreffende werkzaamheden uit, zodat u weer efficiënt kunt werken.

header-website-leidingen

H4A Infratechniek, Afdeling Leidingen

Onze afdeling leidingen houdt zich dagelijks bezig met infrastructurele netwerken ten behoeve van het transport en de distributie van energie, water, gas, data- en telecomverkeer. Van ontwerp tot aanleg, van onderhoud tot renovatie, wij beschikken over vakkundige en goed opgeleide medewerkers die deze werkzaamheden kunnen uitvoeren.

header-wegen

H4A Infratechniek, afdeling Wegen

H4A heeft alle disciplines in huis om werkzaamheden te verzorgen op het gebied van wegen en alles wat daarmee samenhangt. Wij zorgen voor de aanleg en het onderhoud van wegen en hebben ervaring met alle soorten wegen en wegbedekkingen. Van trottoirs tot snelwegen en van grindpaden tot complexe asfaltverhardingen, H4A heeft overal expertise van in eigen huis.

header-website-1
header-website-6
header-website-extranet-asfaltcentrale

Eigen asfaltcentrale

In onze hypermoderne centrale produceren wij zelf asfalt in diverse duurzame en hoogwaardige kwaliteiten. 

header-markeringen

H4A Infratechniek, Afdeling Markeringen

W.J. de Bruijn Wegmarkeringen, onderdeel van H4A, is een begrip in Zeeland en omstreken. Het bedrijf is gespecialiseerd in het aanbrengen van belijningen en markeringen. Het visueel maken van rijlopers, parkeervakken, voorrangssituaties  en dergelijke, is ons dagelijks werk. Ook het toepassen van signaleringsmarkeringen zoals pijlen, diverse verkeersborden  en overige figuren behoren tot onze werkzaamheden. 

header-website-extranet

H4A Windenergie

Onze afdeling windenergie staat voor u klaar bij de aanleg en vervanging van windmolenparken. Daarbij zijn vanaf het plan tot de oplevering vele disciplines benodigd. De kracht van H4A Windenergie is dan ook het samenspel tussen de verschillende disciplines van H4A.

header-website-extranet-nieuwbouw

Nieuwbouw H4A

Op bedrijventerrein Stroodorpe bij Sluiskil worden door H4A een nieuw hoofdkantoor, een nieuwe werkplaats en een nieuwe opslagloods gebouwd. Op deze manier worden alle activiteiten in regio Zeeuws-Vlaanderen  samengevoegd in één centraal punt

header-website-7

H4A Infratechniek, afdeling Wegen

H4A heeft alle disciplines in huis om werkzaamheden te verzorgen op het gebied van wegen en alles wat daarmee samenhangt. Wij zorgen voor de aanleg en het onderhoud van wegen en hebben ervaring met alle soorten wegen en wegbedekkingen. Van trottoirs tot snelwegen en van grindpaden tot complexe asfaltverhardingen, H4A heeft overal expertise van in eigen huis.

header-website-extranet-slijtlaag

Asfaltcentrale

zvac2-1
zvac
Zeeuws-Vlaamse Asfalt Centrale

H4A beschikt over de enige asfaltcentrale van Zeeland: de Zeeuws-Vlaamse Asfalt Centrale (ZVAC). In deze asfaltcentrale produceren wij diverse soorten asfalt, welke wij gebruiken voor het aanleggen van nieuwe wegen en voor het onderhouden en renoveren van oudere wegen. De asfaltproductie verloopt conform de landelijke richtlijnen die voortkomen uit de RAW systematiek en de eisen van diverse opdrachtgevers, zoals Provincie Zeeland, Rijkswaterstaat, diverse gemeenten, industriële bedrijven en particulieren.

Sinds 2011 is onze asfaltcentrale voorzien van groene stroom en maken wij bij de productie van ons asfalt gebruik van duurzame grondstoffen. In de toekomst zullen wij, waar mogelijk, steeds meer nieuwe maatregelen nemen om het productieproces zo milieuvriendelijk mogelijk te laten verlopen. Denkt u bijvoorbeeld aan onze proeven met het bio-asfalt. Meer informatie daarover vindt u terug op onze homepage.

De expertise op het gebied van asfalt delen we met elf andere midden- en klein bedrijven binnen het Asfalt Kennis Centrum (AKC), waarvan wij mede-eigenaar zijn. Deze tien bedrijven zijn allemaal actief in de productie en verwerking van asfalt. Meer informatie vindt u op: http://www.asfaltkenniscentrum.nl/

 

H4A is continu op zoek naar innovatieve, milieuvriendelijke asfaltmengsels. Zo maken wij bij de productie van ons asfalt steeds meer gebruik van gerecycled materiaal hebben wij een proefvak van bio-asfalt geopend, waarbij een deel van het bitumen vervangen is door lignine.

Parallax banner asfaltcentrale
 
Aanleg proefvak bioasfalt

Wereldprimeur H4A met aanleg eerste proefvakken bio-asfalt!

H4A heeft de primeur van een wegvak uit bio-asfalt: een asfaltmengsel waarin een deel van de bitumen is vervangen door lignine. Lignine is een zogenaamde ‘houtstof’, die zorgt voor stevigheid bij bomen en planten. De aanleg gebeurt in opdracht van havenbedrijf Zeeland Seaports.

 

 

rubberpave-1

Proefvak RubberPave

In 2014 heeft H4A Infratechniek B.V. een proefvak met geluidsreducerend asfalt genaamd RubberPave aangelegd. RubberPave is een geluidsreducerend asfaltmengsel waarin rubber afkomstig van autobanden verwerkt is. 

 

 

Lignine

Proefvak lagetemperatuurasfalt

Op de Wervenweg in Sas van Gent, een weg die eigendom is van Zeeland Seaports, is een proefvak aangelegd met lagetemperatuurasfalt waarvan 60 procent herverwerkt asfalt is.