Over H4A

Bij H4A werken zo’n 300 aanpakkers aan mooie projecten in Zeeland én daarbuiten. Actief in de bouw, in de industrie service, in de wegenbouw, maar ook in het groen, in de windenergie en in de ondergrondse netwerken. Veel expertises dus. We zijn daarmee uniek in onze combinatie.

Passie voor techniek en ben jij een aanpakker? We zoeken vakmensen voor al onze expertises en ontmoeten je graag om een match te maken!

Ons ontmoetmoment

Nu je iets over ons weet, willen we graag iets over jou te weten komen. Laten we vrijblijvend kennismaken tijdens één van onze korte ontmoetmomenten op:

  • Dinsdag 1 februari 2022 tussen 17:00 en 19:30 uur 
  • Woensdag 2 februari 2022 tussen 17:00 en 19:30 uur

in Goes of Sas van gent

Onze bedrijfsleiders en HR-manager Dominique de Blok nodigen je graag uit om in gesprek te gaan over een voor jou passende baan bij H4A. Je kan voor de ontmoetmomenten kiezen uit twee locaties, namelijk in Sas van Gent of Goes. We ontmoeten je graag op één van onze kantoorlocaties.

Maak een afspraak

Stuur een WhatsApp-bericht of bel naar Dominique om een moment af te spreken en voor verdere informatie. Haar nummer is 06-51308457. Kom jij het binnenkort maken bij ons?

Stuur direct een WhatsApp bericht

Dit is H4A

H4A heeft vijf expertises, namelijk bouw, Industrie Service, Openbare Ruimte, Ondergrondse Netwerken en Windenergie. We zijn daarmee uniek in onze combinatie. Kom meer over onze expertises te weten:

Medewerkers H4A Industrie Service in overleg met bouwtekening

H4A Industrie Service

Meer over onze expertise

H4A Ondergrondse Netwerken

Meer over onze expertise
Werkzaamheden door medewerkers H4A Openbare Ruimte

H4A Openbare Ruimte

Infrastructuur

Meer over onze expertise
Asfaltwerkzaamheden door H4A Openbare Ruimte

 

Alvast Meer weten over werken bij H4A?

Lees meer