De Provincie Zeeland heeft het voornemen om werkzaamheden uit te voeren op en rond de N666 Baarlandsezandweg in ’s Gravenpolder.

Het werk

  • Het realiseren van een nieuwe rotonde;
  • Het opheffen van de aansluiting Baarlandseweg/Schoorkenszandweg;
  • Het aanpassen van het kruispunt Baarlandseweg/Schoorkenszandweg voor een veiligere situatie van voetgangers en fietsers;
  • Diverse renovatiewerkzaamheden aan de rijbaan en aan het fietspad.

Deze werkzaamheden zijn gepland in de tweede helft van 2023.

In beeld

Om u een indruk te geven hebben we hierboven een afbeelding geplaatst van de nieuwe situatie.

Aanbesteding

Binnenkort vindt de aanbesteding plaats en H4A hoopt als Zeeuwse aannemer dit mooie project voor onze opdrachtgever en natuurlijk ook voor u te mogen realiseren.

Uw verwachtingen

Veiligheid, het beperken van hinder en goede communicatie met de omgeving zijn belangrijke uitgangspunten voor ons én voor het project. Hierbij zijn wij heel benieuwd naar uw wensen en belangen. Uw reactie stelt ons in staat om een goed beeld te vormen van de situatie. We kunnen zaken eventueel verwerken in ons plan van aanpak voor de aanbesteding. Als wij het project mogen uitvoeren, is dat een gezamenlijke kans om het draagvlak voor de uitvoering van het project te versterken.

Portretfoto Sidney Mast

Ik hoor graag van u

Hieronder vindt u een online formulier. Is het mogelijk om dit formulier uiterlijk 8 mei te versturen? Alvast hartelijk dank voor uw reactie. Met vriendelijke groet,

Sidney Mast (Omgevingsmanager H4A)

Online formulier

Hidden

Aanmeldformulier BBQ

Contactgegevens

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Adres

Reservering

Welke dag?(Vereist)

Details van het evenement

Betaling

Maak het bedrag (€ 49,50 x het aantal personen) over op rekeningnummer NL49ABNA0548339708 t.n.v. Holding de Vier Ambachten. Dit o.v.v. BBQ Alpe d’HuZes + je naam + aantal personen. Na ontvangst van je betaling zenden wij je een bevestigingsmail van je reservering.