header-website-nieuwbouw
header-website-extranet-asfaltcentrale

Eigen asfaltcentrale

In onze hypermoderne centrale produceren wij zelf asfalt in diverse duurzame en hoogwaardige kwaliteiten. 

header-website-bouw

H4A Bouw

H4A Bouw is een modern bouwbedrijf waar het ambacht nog gekend wordt. U vindt in h4A Bouw een betrouwbare partner die met oog voor detail uw bouwwensen verwezenlijkt. Wij denken met u mee tijdens de ontwikkeling, voorbereiding, financiering en uitvoering van uw bouwplannen.

header-website-groen

H4A Groen

Het werkterrein van de afdeling groen van H4A is zeer divers. U kunt bij ons terecht voor het ontwerp en de aanleg van grote landschappelijke projecten zoals de aanleg van parken en golfbanen, maar ook voor onderhoud aan wegbermen, watergangen en tuinen.H4A Groen combineert een gedegen kennis met een nauwgezette planning en uitvoering. Op deze wijze zijn wij keer op keer in staat om in samenwerking met de betrokken partijen tot een geslaagd groenproject te komen

header-website-industrie

H4A Industrie Service

Om de groei en continuïteit van uw bedrijf te waarborgen, is onderhoud aan gebouwen en machines  noodzakelijk. Productie- of logistieke processen moeten aangepast worden of er moeten verbouwingen worden gepland. In dergelijke situaties denkt H4A Industrie Service B.V. met u mee en voert de betreffende werkzaamheden uit, zodat u weer efficiënt kunt werken.

header-website-leidingen-1

H4A Infratechniek, Afdeling Leidingen

Onze afdeling leidingen houdt zich dagelijks bezig met infrastructurele netwerken ten behoeve van het transport en de distributie van energie, water, gas, data- en telecomverkeer. Van ontwerp tot aanleg, van onderhoud tot renovatie, wij beschikken over vakkundige en goed opgeleide medewerkers die deze werkzaamheden kunnen uitvoeren.

header-website-infratechniek

H4A Infratechniek, afdeling Wegen

H4A heeft alle disciplines in huis om werkzaamheden te verzorgen op het gebied van wegen en alles wat daarmee samenhangt. Wij zorgen voor de aanleg en het onderhoud van wegen en hebben ervaring met alle soorten wegen en wegbedekkingen. Van trottoirs tot snelwegen en van grindpaden tot complexe asfaltverhardingen, H4A heeft overal expertise van in eigen huis.

header-website-wegmarkeringen

H4A Infratechniek, Afdeling Markeringen

W.J. de Bruijn Wegmarkeringen, onderdeel van H4A, is een begrip in Zeeland en omstreken. Het bedrijf is gespecialiseerd in het aanbrengen van belijningen en markeringen. Het visueel maken van rijlopers, parkeervakken, voorrangssituaties  en dergelijke, is ons dagelijks werk. Ook het toepassen van signaleringsmarkeringen zoals pijlen, diverse verkeersborden  en overige figuren behoren tot onze werkzaamheden. 

header-website-windneergie

H4A Windenergie

Onze afdeling windenergie staat voor u klaar bij de aanleg en vervanging van windmolenparken. Daarbij zijn vanaf het plan tot de oplevering vele disciplines benodigd. De kracht van H4A Windenergie is dan ook het samenspel tussen de verschillende disciplines van H4A.

header-website-transport

Transport

Sinds 2017 maakt ook Transportbedrijf Mobach deel uit van H4A. Mobach bestaat inmiddels ruim 97 jaar en werkt vanaf de oprichting van H4A in 1968 al met ons samen. In al die jaren is Mobach uitgegroeid tot de belangrijkste transporteur van H4A, maar daarnaast werkt zij ook voor vele andere klanten. Een unieke samenwerking waar wij trots op zijn.

 

header-website-gladheidbestrijding

Gladheidsbestrijding

Het vakkundig bestrijden van gladheid op bedrijventerreinen en wegen is een specialisme van H4A. Van oktober tot en met maart staat een team van vakmensen en materiaal 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar om ongemakken van gladheid, sneeuw en ijzel zoveel mogelijk te beperken en gevaarlijke situaties te voorkomen.

 

header-eric

Biobased Infra

“Deelname aan Biobased Infra  is voor ons als MKB bedrijf een uniek initiatief. Het daagt H4A uit om haar horizon te verbreden en onze opdrachtgevers bewust te maken van alle voordelen die deze innovaties met zich meebrengen. Een duurzaam initiatief waar iedereen baat bij heeft. En het is ook gewoon leuk!” (Eric de Ruijsscher, 2016)

header-website-wegen
header-wegen

H4A Infratechniek, afdeling Wegen

H4A heeft alle disciplines in huis om werkzaamheden te verzorgen op het gebied van wegen en alles wat daarmee samenhangt. Wij zorgen voor de aanleg en het onderhoud van wegen en hebben ervaring met alle soorten wegen en wegbedekkingen. Van trottoirs tot snelwegen en van grindpaden tot complexe asfaltverhardingen, H4A heeft overal expertise van in eigen huis.

Actueel

Leidingen

Uitnodiging BinnenINfra 17 maart

BinnenINfra: een samenwerkingsverband van 8 bedrijven om technici aan te trekken voor de infratechniek Op zaterdag 17 maart 2018 van 10.00 tot 14.00 uur opent het opleidingscentrum Techniekhuis in Goes haar deuren en laat BinnenINfra zien wat werken in de infratechniek inhoudt. Ook H4A werkt mee aan dit evenement.

iso logo-1

Hercertificering ISO 9001:2015 succesvol afgerond!

Kwaliteit is een van de pijlers van H4A. Daarom hebben we al vele jaren een ISO 9001 gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem. Driejaarlijks wordt onderzocht of we het certificaat mogen prolongeren en in december waren we aan de beurt voor hercertificering volgens de nieuwe normversie ISO 9001: 2015.

contract H4A Multraship 2-1

Realisatie nieuwbouw loods Multraship gereed

In november 2017 startte H4A in opdracht van Multraship met de Bouw van een nieuwe loods en werkplaats aan de Goessekade in Terneuzen. Nu een paar maanden later is de bouw gereed.

IMG_9154_1

Bouw zorgappartementen Sint-Jansteen van start

In opdracht van Woongoed Zeeuws-Vlaanderen start H4A met de bouw van 30 zorggeschikte appartementen op de hoek van de Geslechtendijk/Van Hovestraat in Sint Jansteen.

arjen GOTY-1

Arjen Westeneng Greenkeeper of the Year 2018!

Donderdag 7 december werd op Landgoed de Horst in Driebergen de vijfde Greenkeeper of the Year-award uitgereikt.

contract H4A Multraship 2-1

Contract nieuwbouw Multraship ondertekend

Sleepvaart- en bergingsbedrijf Multraship en bouwbedrijf H4A hebben gezamenlijk hun handtekening gezet onder het contract voor de bouw van een nieuwe loods en werkplaats aan de Goessekade in Terneuzen. 
award uitreiking-1

Award voor inzet en veiligheid

Mooie erkenning voor onze collega's Jacob de Roo en Kenny de Middelaer van H4A Industrie Service!

absdale-2

Uitgelicht project: Reconstructie N258 Absdale-Hulst

Zeeland is weer een rotonde rijker!  Sinds augustus werkt H4A Infratechniek in opdracht van de Provincie Zeeland aan de reconstructie van de N258 Absdale-Hulst. Een mooi project dat wij graag eens uitlichten!

20170908-20170908-876A0719-2

Open Dag H4A een succes!

Met trots kijken we terug op ons Openingsfeest en de Open Dag! Ruim 2000 mensen brachten een bezoekje aan onze nieuwe locatie. 

IMG_8475-1

Kies de veilige weg!

U heeft wellicht al vernomen dat er in Zeeland dubieuze asfalteerders opereren. Deze, met name Engelse, bedrijven lijken een lage prijs af te geven, maar dat is zeker niet zo. Een officiële factuur krijgt u niet. Verder is de kwaliteit ook bedroevend laag.

 

verhuisd-e1495485163538-2

We zijn verhuisd!

Wij zijn verhuisd! Wij zijn niet langer gevestigd aan de Wervenweg te Sas van Gent en aan de Hulsterseweg te Axel.

Schermafbeelding 2017-07-03 om 09.23.36-1

Als je goed personeel wilt, moet je er wat voor doen

Ruim de helft van de bedrijven heeft moeite goed personeel te werven. Ook H4A heeft hiermee te maken en als organisatie merken wij dat als je goed personeel wilt je er zelf wat voor moet gaan doen en zelf actief op zoek moet gaan naar personeel.

694

Nieuwbouwplan Scheldekade Terneuzen

H4A werkt mee aan ontwikkeling nieuwbouwplan "Residence Veerhaven" aan de Scheldekade. Een impuls voor Terneuzen!

suivo2

Filmpje: H4A zet Viloc in

H4A wordt steeds groter en ook veelzijdiger. Door deze veelzijdigheid is het beheer van de verschillende gereedschappen, machines maar ook voertuigen een grote uitdaging. Viloc biedt de oplossing!

Windpark Vianen 1

Uitgelicht project: Windpark Vianen

H4A Windenergie BV heeft opdracht ontvangen van Nordex GMBH voor de bouw van 3 windturbinefundaties op windpark Vianen.

buxusmot_feat-kopie-1

Bestrijding buxusmot

Daar gaat de buxus…Dode blaadjes, spinnenwebben of kale takjes aan je buxus? De buxusmot maakt in hoog tempo korte metten met hele hagen en buxusstruiken. Een actieve bestrijding is belangrijk om te voorkomen dat deze plaag zich verder verspreidt. H4A Groen kan u hierbij helpen!

certified-professional-1

Erkenning aanneming van werken

Vorige week kregen wij het bericht dat H4A Infratechniek B.V. met het behalen van de erkenning van aanneming van werken de komende 5 jaar wederom erkend is om werken aan te nemen in België.

Buize logo web-1

H4A neemt Bouwbedrijf Buize over

De activiteiten van Bouw- en Timmerbedrijf Buize uit Nieuwvliet zijn per 13 februari 2017 overgenomen door H4A uit Sas van Gent.  H4A zet de activiteiten voort als Bouwbedrijf Buize BV en deze gaat als zelfstandig onderdeel van H4A verder. 

BEWUST VEILI BANNER website-1

Bewust veilig!

Alle dagen van het jaar zijn we binnen H4A actief bezig met onze veiligheid. Bouwend Nederland en Uneto-VNI hebben samen het initiatief genomen om jaarlijks een landelijke dag te organiseren waarop het thema veiligheid centraal staat. Want sámen zorgen we voor veilige arbeidsomstandigheden. H4A neemt deel aan deze campagne en is op 17 maart bewust veilig!

granova

Aan de slag met Granova

Voor Heros Sluiskil heeft H4A Industrie Service een proefvak aangelegd met Granova als funderingslaag. Granova is een secundaire bouwstof die geschikt is om zand/grind te vervangen in betonwaren. 

Schermafbeelding 2016-09-29 om 09.11.00-1

Uitgelicht project: Windpark Héron

H4A Windenergie BV heeft opdracht ontvangen van EDF Luminus voor de bouw van 3 stuks fundaties voor Gamesa G114-2,5MW windturbines langs de autosnelweg E42 in het Belgische Héron (Wallonië).

20160528_125145-1

Nieuwe laadschop

Vorige week heeft H4A afscheid genomen van haar Volvo L60H laadschop. Na ruim 18.000 (!) uur probleemloos te hebben gedraaid moest deze ruimte maken voor een nieuwe Volvo L70.

IMG_0657-1

Innovatief project: Onderhoud 3 wegvakken Provincie Zeeland

In opdracht van de Provincie Zeeland voert H4A Infratechniek B.V. groot onderhoud uit aan drie wegvakken: twee op de N670 en één op de N666. Op deze drie wegvakken zijn verzakkingen opgetreden. Om ervoor te zorgen dat het verkeer vlot en veilig door Zeeland kan rijden, gaan we de weg herstellen. Dit doen wij door een zogeheten palenmatras aan te brengen onder het wegdek, een voor de provincie Zeeland innovatieve methode.

lignine website-1

Innovatieve materialen

Het vakblad innovatieve materialen besteedt aandacht aan innovatieve materialen waaronder ook ons asfalt op basis van lignine.  Dit in de vorm van een leuk en informatief artikel!

complimenten02_42A127CCC5CDF3F5C1257F340067FC0E-1

Zeeuws Compliment

Tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst zijn er vier Zeeuwse Complimenten uitgereikt aan verschillende organisaties en bedrijven. Zij hebben een bijzondere prestatie voor Zeeland verricht en dragen daarmee bij aan een positieve uitstraling op het imago van Zeeland. Ook onze directeur Eric de Ruijsscher mocht een Zeeuws Compliment in ontvangst nemen voor zijn inzet als voorzitter van Bouwend Zeeland.

 

 

Nieuwe werkplaats2

H4A investeert in een nieuw bedrijventerrein

Op bedrijventerrein Stroodorpe bij Sluiskil wordt door H4A een nieuw hoofdkantoor inclusief werkplaats en opslagloods gebouwd. 

Szydlowskiplein

Szydlowskiplein Axel

H4A is ongeveer een maand geleden gestart met werkzaamheden aan het Szydlowskiplein in Axel. Dankzij onze unieke combinatie kunnen wij de benodigde werkzaamheden volledig in eigen beheer uitvoeren.

Hoogstepunt_bereikt _H4a1-1

Hoogste punt‬ nieuwe werkplaats bereikt!

Er wordt druk gebouwd aan een nieuwe werkplaats. Inmiddels is het‪#‎hoogstepunt‬ bereikt!

Opening wegvak1-1

Opening proefvak met biobased asfalt

Bij H4A in Sas van Gent voor de deur is vandaag het proefvak met bio-asfalt officieel geopend.

newsite-1

Nieuwe Website H4A Online!

Nieuwe Website H4A Online!
De website is momenteel nog under construction, d.w.z. dat H4A momenteel druk bezig is met de complete invulling van haar nieuwe Website.

truckroll2015-ronny + lilian2

Truckroll 2015

En we zijn er weer bij! Veel plezier Ronny en Lian!!#truckroll2015.

 

 
Nieuwe bussen

Nieuwe Bedrijfswagens

Deze week de sleutels gekregen van 3 nieuwe bussen voor onze afdelingen Groen en Infratechniek. Gespoten in H4A geel en klaar om ingezet te worden!

zeehond

Zeehondje gered!

Tijdens de werkzaamheden in Eemshaven hebben onze medewerkers van H4A Windenergie vandaag een zeehondje gered. Het zeehondje is inmiddels opgehaald door de medewerkers van de opvang in Pieterburen..‪#‎uniekinonzecombinatie‬

Heipaal nieuwe werkplaats

Hij zit erin!

En.. Hij zit erin!!Deze ochtend is de eerste paal van onze nieuwe werkplaats de grond in gegaan!‪#‎mijlpaal‬ ‪#‎centralisatie‬

H4A in Eemshaven

400km van het thuisfront

H4A bouwt op het noordelijkste puntje van Nederland. Ruim 400km van het thuisfront maar met veel passie!

Scaldis

Overname Drainagebedrijf Scaldis

De activiteiten van B.V. Drainagebedrijf Scaldis, onderdeel van H4A, zijn met terugwerkende kracht per 1 januari 2015 overgenomen door vof drainagebedrijf de Witte te Borssele.H4A feliciteert familie de Witte met deze mooie stap en wenst hen veel succes met de voortzetting van de drainageactiviteiten in de toekomst!

Marathon Zeeuws Vlaanderen

Marathon Zeeuws-Vlaanderen

Ze zijn er klaar voor!! Vandaag 2 H4A teams van start tijdens een zonnige‪#‎marathonzvl‬ succes!!