de Ondergrondse netwerken van H4a

Water, gas, elektriciteit en telecom, complete netwerken van leidingen zorgen ondergronds voor het transport en de distributie van energie, gas, water en dataverkeer. Om dit aan te leggen heb je een vakkundige partner nodig met verstand van zaken. Je hebt namelijk te maken met heel wat kwaliteits- en milieunormen, arbo- en veiligheidseisen en financiële, fiscale en administratieve aspecten. Van ontwerp tot aanleg, van onderhoud tot renovatie, H4A Ondergrondse Netwerken is jouw gecertificeerde partner voor de aanleg, montage en compleet bedrijfsvaardig opleveren van elektriciteits-, waterleiding,- gasleiding,- en data- en telecommunicatieprojecten. Zo zijn wij al jarenlang trotse partner van STEDIN/DNWG.

Medewerker H4A Ondergrondse Netwerken installeert een leiding

KABELS

Het ontwerpen, aanleggen, monteren en onderhouden van allerlei soorten elektriciteitskabels en installaties is ons dagelijks werk. Wij werken veilig en adequaat met ons eigen gecertificeerde testapparatuur, haspelwagen en registerende lier. Zijn er onverhoopt storingen, dan staat de H4A 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar.

LEIDINGEN

Ondergronds en bovengronds vraagt de aanleg van leidingen om heel wat vakkennis en vaardigheden. Onze opgeleide, professionele leidingsdeskundigen zetten hun kennis en ervaring in voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van distributie- en transportleidingen voor drinkwater en aardgas en leidingen voor afval-, industrie- en proceswater. Dit doen wij voor bedrijven, industrie en particulieren.

Medewerkers H4A Ondergrondse Netwerken installeren een leiding

KWALITEIT

Minimale overlast en een hoog veiligheidsniveau waarborgen de kwaliteit van H4A Ondergrondse Netwerken. De werken worden uitgevoerd conform de geldende CKB-normen. Wij beschikken over alle benodigde certificaten, zoals de Safety Culture Ladder (SCL) trede 3.

"Van ontwerp tot aanleg en van onderhoud tot renovatie, H4A Ondergrondse Netwerken is jouw gecertificeerde partner." Jelle Haers, bedrijfsleider H4A Ondergrondse Netwerken
Certificaat icoon bij H4A

CERTIFICATEN

H4A streeft continu naar de beste kwaliteit en de hoogste normen van veiligheid, duurzaamheid en milieubewustzijn. Certificering is hierbij een must. H4A Ondergrondse Netwerken is in het bezit van de benodigde certificaten.

Overzicht certificaten