Werken bij onze Unieke combinatie

H4A is een middelgrote onderneming met ruim 300 medewerkers in infrastructuur, bouw, civiele techniek, groenvoorziening en windenergie. Voor welke discipline jij als medewerker ook werkt, met elkaar maken wij H4A tot wat het is: een solide bedrijf dat uniek is door zijn combinatie. Een combinatie van branches, expertises én van individuen die gezamenlijk hun schouders zetten onder uiteenlopende projecten. Individuen waar wij trots op zijn, en die trots op ons zijn.

Onze cultuur

H4A biedt een gevarieerde werkomgeving waarin we op elkaar bouwen, met kansen om door te groeien. Wij zijn zuinig op onze medewerkers! Onze medewerkers zijn ons kapitaal: hun inzet vormt ons resultaat. Wij hechten veel waarde aan hun persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling. Ook stimuleren we eigen inbreng, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.

Lees meer
Medewerkers H4A Industrie Service in overleg met bouwtekening

Maak het bij H4A

Jouw kennis en vaardigheden kun je binnen H4A blijven uitbreiden en ontwikkelen. Door het volgen van (interne) cursussen en opleidingen, en terwijl je doorgroeit. Wij vinden het belangrijk dat jij doet wat jij leuk vindt en waar jij goed in bent. Omdat wij werkzaam zijn op verschillende vakgebieden ligt ook een carrièreswitch binnen de mogelijkheden. Wij investeren graag in onze medewerkers. In jou!

Zien wat wij maken?

Aanpakkers gezocht

Heb jij werkervaring in de techniek? Of juist niet? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij je zeker wat te bieden! Door onze diversiteit aan werkzaamheden zijn wij altijd op zoek naar aanpakkers die iets voor ons kunnen betekenen. Wie weet vind je bij H4A wel die uitdagende en afwisselende baan die bij jou past! Wat zijn jouw kwaliteiten? Waar ligt jouw kracht? We bespreken graag de mogelijkheden.

Stuur een WhatsApp bericht
H4A biedt een afwisselende werkomgeving. Je hebt leuke collega's en er zijn veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Zo ben ik van uitvoerder doorgegroeid naar projectleider. Kom en ontdek H4A! Tom Warrens, projectleider bij H4A

Jouw open sollicitatie is ook welkom!

Klaar voor de toekomst?

Ben je student en op zoek naar een (afstudeer)stage? Of past een BBL leerwerkplek beter bij je, waar je werken en leren combineert? H4A biedt stageplekken aan voor diverse opleidingen. Je hebt bij ons de keuze tussen verschillende BBL leerwerkplekken. Graag helpen wij jou op weg bij het maken van de beste keuze voor jouw toekomst. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ambassadeur voor de techniek

H4A is toekomstgericht. Dit blijkt uit de veelvuldige samenwerking met scholen en instanties in de techniek. H4A is een ware ambassadeur voor de techniek. Iedere Zeeuwse scholier en student zou H4A moeten kennen en moeten weten wat wij als organisatie doen! Daarom bieden wij stageplaatsen aan, gastlessen en in-companytrainingen. Onze stagiaires worden onder onze deskundige begeleiding in de praktijk opgeleid tot goede vakmensen. Een aantal van hen geeft na afronding van hun opleiding invulling aan een carrière bij H4A.

Interesse? Stuur een WhatsApp bericht