Je wilt vooruit.

Een volgende stap zetten.

Doorgroeien in je werk.

Jezelf verder ontwikkelen.

Bij ons kan het.

Maak meters bij H4A!

Zowel in jouw ontwikkeling als bij de uitvoering van onze projecten!

Samen maken we de wereld een stukje comfortabeler, duurzamer en veiliger.

Zet dé stap!

H4A biedt een afwisselende werkomgeving. Je hebt leuke collega's en er zijn veel mogelijkheden om écht meters te maken. Zo ben ik van uitvoerder doorgegroeid naar projectleider. Zet dé stap en ontdek H4A! Tom Warrens, projectleider bij H4A
Medewerkers H4A Industrie Service in overleg met bouwtekening

Maak meters, in jouw ontwikkeling en bij projecten

Jouw kennis en vaardigheden kun je binnen H4A blijven ontwikkelen. Zoals door het volgen van cursussen en opleidingen, zodat je doorgroeit. Wij vinden het belangrijk dat jij doet wat jij leuk vindt en waar jij goed in bent. We zijn werkzaam in diverse vakgebieden, zodat een carrièreswitch binnen de mogelijkheden ligt. Wij investeren graag in onze medewerkers. In jou, zodat jij meters kan blijven maken bij ons. Benieuwd waar wij meters maken?

Bekijk onze projecten

We zoeken aanpakkers

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Met of zonder de nodige werkervaring? Dan hebben wij je zeker wat te bieden! Door onze diversiteit aan werkzaamheden zijn wij altijd op zoek naar aanpakkers die iets voor ons kunnen betekenen. Die samen met ons meters willen maken. Wie weet vind je bij H4A wel dé baan die bij jou past! Want wat zijn jouw kwaliteiten? Waar ligt jouw kracht? Kortom, welke meters wil en kan jij maken? We bespreken dit graag met je. Stuur Dominique de Blok, HR-manager binnen H4A, een WhatsApp bericht.

Stuur een WhatsApp bericht

Jouw open sollicitatie is ook welkom!

Dominique de Blok, HR-manager

06-51308457

Stuur een open sollicitatie

Meters maken, nu of in de toekomst?

Ben je student en op zoek naar een (afstudeer)stage? Of past een BBL-leerwerkplek beter bij je, waar je werken en leren combineert? H4A biedt stageplekken aan voor diverse opleidingen. Je hebt bij ons de keuze tussen verschillende BBL leerwerkplekken. Graag helpen wij jou op weg bij het maken van de beste keuze voor jouw toekomst. Want we willen in de toekomst graag meters blijven maken én daar hebben we jou voor nodig!

H4A is toekomstgericht. Dit blijkt uit de veelvuldige samenwerking met scholen en instanties in de techniek. H4A is een ware ambassadeur voor de techniek. Iedere Zeeuwse scholier en student zou H4A moeten kennen en moeten weten wat wij als organisatie doen! Daarom bieden wij stageplaatsen aan, gastlessen en in-companytrainingen. Onze stagiaires worden onder onze deskundige begeleiding in de praktijk opgeleid tot goede vakmensen. Een aantal van hen geeft na afronding van hun opleiding invulling aan een carrière bij H4A.  Interesse? Neem contact met ons op!

Stuur een WhatsApp bericht