Toe aan een vervolgstap in je carrière of aan een nieuwe werkomgeving, net je diploma behaald of op zoek naar een stage of BBL-werkplek? Maak meters bij H4A!

Bij ons werken zo’n 300 aanpakkers aan mooie bouw- en infraprojecten in Zeeland én daarbuiten. Actief in de bouw, ondergrondse netwerken, industrie service, wegenbouw, maar ook in het groen en in de windenergie. Veel expertises dus. We zijn daarmee uniek in onze combinatie.

Maak ook meters bij H4A, zowel in jouw ontwikkeling als bij de uitvoering van onze projecten!

Maak meters bij H4A werken vacatures bouw en infra in Zeeland Uniek in zijn combinatie

Maak meters

Je wilt vooruit. Een volgende stap zetten. Doorgroeien in je werk en jezelf verder ontwikkelen. Bij ons kan het. Maak meters bij H4A, zowel in jouw ontwikkeling als bij de uitvoering van onze projecten! Maak de wereld een stukje comfortabeler, duurzamer en veiliger. Zet dé stap!
Bekijk onze expertises

Dit is H4A

Maak meters bij H4A vacatures werken in de bouw en infra

Jij & H4A

Jouw kennis en vaardigheden kun je binnen H4A (blijven) ontwikkelen. In de praktijk, maar ook door het volgen van cursussen en opleidingen. Zo kan jij blijven groeien. Jij moet doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Dat vinden wij belangrijk. Wij investeren graag in onze medewerkers. In jou, zodat jij meters kan blijven maken bij ons.

Lees meer over H4A

We spreken jou graag

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Met of zonder werkervaring? Wij hebben je zeker wat te bieden! Bekijk onze vacatures of stuur ons een open sollicitatie. Door onze diversiteit aan werkzaamheden zijn wij altijd op zoek naar aanpakkers die samen met ons meters willen maken. In Zeeland én daarbuiten. Wat zijn jouw kwaliteiten? We bespreken dit graag met je. Neem contact op met onze recruiter Sonja van IJk.