Toe aan een vervolgstap in je carrière of aan een nieuwe werkomgeving, net je diploma behaald of op zoek naar een stage of BBL-werkplek? Maak meters bij H4A!

Bij ons werken zo’n 300 aanpakkers aan mooie bouw- en infraprojecten in Zeeland én daarbuiten. Actief in de bouw, ondergrondse netwerken, industrie service, wegenbouw, maar ook in het groen en in de windenergie. Veel expertises dus. We zijn daarmee uniek in onze combinatie.

Maak ook meters bij H4A, zowel in jouw ontwikkeling als bij de uitvoering van onze projecten!

Maak meters bij H4A werken vacatures bouw en infra in Zeeland Uniek in zijn combinatie

Maak meters

Je wilt vooruit. Een volgende stap zetten. Doorgroeien in je werk en jezelf verder ontwikkelen. Bij ons kan het. Maak meters bij H4A, zowel in jouw ontwikkeling als bij de uitvoering van onze projecten! Maak de wereld een stukje comfortabeler, duurzamer en veiliger. Zet dé stap!
Bekijk onze expertises

Dit is H4A

Maak meters bij H4A vacatures werken in de bouw en infra

OOg voor vitaliteit

Bij H4A staat vitaliteit hoog op de agenda, ofwel streven naar een gezonde en fitte levensstijl voor onze medewerkers. Ons doel is ervoor te zorgen dat iedereen zich zowel op het werk als in hun persoonlijke leven optimaal voelt en het beste uit zichzelf haalt.

We zetten diverse initiatieven in om ons belangrijkste kapitaal, onze medewerkers dus, te ondersteunen, te stimuleren en te faciliteren rondom vitaliteit. We richten ons zowel op fysiek als mentaal vlak en willen een aangename, prettige en veilige werkomgeving aanbieden voor onze medewerkers.

Lees meer

We spreken jou graag

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Met of zonder werkervaring? Wij hebben je zeker wat te bieden! Bekijk onze vacatures of stuur ons een open sollicitatie. Door onze diversiteit aan werkzaamheden zijn wij altijd op zoek naar aanpakkers die samen met ons meters willen maken. In Zeeland én daarbuiten. Wat zijn jouw kwaliteiten? We bespreken dit graag met je. Neem contact op met onze recruiter Sonja van IJk.