Op zoek naar een meewerk- of afstudeerstage? H4A biedt stage- en leerwerkplekken aan voor diverse groen- en technische opleidingen, zoals bouwkunde of civiele techniek. Maar ook voor opleidingen richting economie, bedrijfskunde, administratie of veiligheid is er regelmatig plek bij ons.

Of combineer je liever werken en leren via een BBL-leerwerkplek? Maak dan meters bij H4A als leerling om bijvoorbeeld timmerman, monteur of grondwerker te worden.

Maak meters bij H4A vacatures werken in de bouw en infra

Maak meters

Je wilt vooruit. Een volgende stap zetten. Doorgroeien in je werk en jezelf verder ontwikkelen. Bij ons kan het. Maak meters bij H4A, zowel in jouw ontwikkeling als bij de uitvoering van onze projecten! Maak de wereld een stukje comfortabeler, duurzamer en veiliger. Zet dé stap!
Bekijk onze expertises

Samenwerking

H4A is toekomstgericht. Dit blijkt uit de samenwerkingen met vele scholen en instanties. De samenwerking tussen bedrijfsleven en onderwijs vinden we belangrijk om (technische) opleidingen interessant te maken én te houden. Samen komen we verder en richten we ons op de toekomst. Een aantal voorbeelden van samenwerkingen:

Stagiair bij H4A Bouw
  • Via Scalda is H4A aangesloten bij de praktijkroutes Economie, Communicatie/Marketing en Bedrijfsadministratie;
  • Studenten van de Hogeschool Zeeland en Avans kunnen bij ons terecht voor meewerk- of afstudeerstages;
  • Via Bouwmensen en IW biedt H4A BBL-trajecten aan voor bijv. timmerman, grondwerker of monteur gas & water.
  • Building Heroes en H4A bouwen samen aan de toekomst via de Construction University, een traineeship voor bouw/infra.

Ambassadeur H4A

H4A is een ware ambassadeur voor de bouw en infratechniek. Wij zijn dan ook geregeld zichtbaar tijdens evenementen van de HZ, Scalda en Avans, zoals stagemarkten, carrièrebeurzen of de Techniek Experience Dagen. Ook organiseren we een aantal keer per jaar bedrijfsbezoeken en gastlessen voor basisschoolleerlingen of voor middelbare scholieren, zoals voor het Lodewijk College, CS Walcheren, Reynaertcollege en het Zwin College.

Maak meters bij H4A vacatures werken in de bouw en infra
Maak meters bij H4A vacatures werken in de bouw en infra

In gesprek

We zijn uiteraard benieuwd hoe stagiaires en leerlingen hun tijd bij ons ervaren. We organiseren in de stageperiode een gezamenlijke lunch voor onze jonge talenten. Zo horen we op een informele manier hoe ze hun tijd bij ons beleven en hoe ze hun pad binnen H4A bewandelen. Na afloop van de stageperiode houden we een gezellige afsluitende borrel. Onder het genot van een hapje en een drankje blikken we terug en bedanken we alle stagiaires en hun begeleiders voor hun inzet.

Na je stage bij H4A

Wij zijn blij en trots als studenten en leerlingen na de afronding van hun opleiding kiezen voor een carrière bij H4A. Heb jij tijdens je stage bij ons een goed gevoel overgehouden en wil je aan de slag bij H4A? Je bent van harte welkom om samen met ons meters te maken.

Maak meters bij H4A werken vacatures beeldmerk
H4A is een erkend leerbedrijf

LEERBEDRIJF

H4A is een erkend leerbedrijf en begeleidt onder andere vmbo-leerlingen, mbo-studenten, omscholers of bijscholers. Om leerbedrijf te zijn, hebben we eerst een erkenning aangevraagd bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

Ontdek ons en solliciteer

Ontdek ons, voor nu of voor later. Graag helpen wij jou op weg bij het maken van de beste keuze. Ook in de toekomst maken we graag meters en daar hebben we jou voor nodig! Klaar voor je eerste uitdaging in de bouw of infra? Solliciteer dan bij ons voor een stage of voor een BBL-leerwerkplek. Of wil je eerst de mogelijkheden bespreken? Dat kan uiteraard ook. Stuur onze recruiter Sonja van IJk een WhatsApp-bericht of bel haar op. Haar contactgegevens vind je hieronder.

Naar de vacature