H4A
Medewerkers H4A Openbare Ruimte in overleg op een project

Dit is H4A

  • Uniek in zijn combinatie

    H4A gaat elke uitdaging op het gebied van bouw en infrastructuur aan. De synergie van onze expertises zorgt voor een totale ontzorging én een professionele aanpak.

  • Betrokken

    H4A toont zich direct bij de start van het project een betrokken, betrouwbare en duurzame partner en blijft dat ook na afronding.

  • één aanspreekpunt

    H4A is ‘Uniek in zijn combinatie’. Onze kracht komt volledig tot z’n recht als expertises gecombineerd worden. Eén aanspreekpunt voor het totale project.

Meer over ons

Volg H4A

H4A, uniek in zijn combinatie

H4A onderscheidt zich met een unieke combinatie van diensten. Ons dynamische team van 300 aanpakkers zet zich dagelijks in voor projecten in de bouw- en infrastructuur, zowel in Zeeland als daarbuiten. Als veelzijdige aannemer hebben we ons gespecialiseerd in bouw, industriële service, wegenbouw, groenvoorziening, wegmarkeringen, windenergie en ondergrondse netwerken. Of het nu gaat om compacte projecten of om grootschalige opdrachten, H4A beschikt over de kennis, middelen en vaardigheden om deze projecten perfect uit te voeren. Onze kracht komt volledig tot zijn recht als onze expertises gecombineerd worden. De synergie tussen de verschillende expertises zorgt voor complete ontzorging en een professionele aanpak, met één aanspreekpunt voor het gehele project. H4A staat klaar voor elke uitdaging op het gebied van bouw en infrastructuur!

Meer over onze organisatie