Een volledig ingerichte & verzorgde openbare ruimte

Voor het inrichten en het verzorgen van de openbare ruimte heeft H4A alle expertise in huis. Wij verzorgen infrastructurele werkzaamheden in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om de aanleg, renovatie of onderhoud van (asfalt)wegen, bodem- en grondsaneringen, grondwerken, rioleringswerk of de aanleg van leidingen, maar ook gladheidsbestrijding. Daarnaast geeft onze afdeling H4A Groen leven aan de openbare ruimte met kleine en grote landschappelijke groenprojecten en verzorgt het onderhoud aan wegbermen, watergangen en tuinen. Aanvullend voorzien we met ons uitgebreid wagenpark in zorgvuldig transport van voornamelijk losgestorte goederen.

H4A Openbare Ruimte asfalteert weg in Heikant met machines

Infrastructuur

H4A ontwerpt, verbetert en onderhoudt de openbare ruimte en (weg)infrastructuur. Zo kun je bij ons terecht voor de aanleg van (asfalt)wegen, fietspaden, rotondes, infrastructurele kunstwerken en parkeerplaatsen, maar ook voor de aanleg, vervanging en onderhoud van rioleringssystemen. Onze activiteiten komen veelal tegelijk samen: van vergunningen, grondverzet, riolering, straatwerk en kabel- en leidingwerk tot de communicatie met de omgeving. Milieuvriendelijkheid, flexibiliteit en veiligheid zetten we centraal.

Lees meer

Gladheidsbestrijding

Het vakkundig bestrijden van gladheid op bedrijfsterreinen en openbare wegen is een specialisme van H4A. In de winterperiode staan we paraat om ongemakken van gladheid, sneeuw en ijzel te beperken en om gevaarlijke situaties te voorkomen. We werken vanuit een aantal steunpunten, waar het strooimateriaal is opgeslagen en waar we de wagens laden. Voor kleine doorgangen en moeilijk bereikbare plekken gebruiken we handmachines. Gladheidsbestrijding nodig? Neem contact met ons op, zodat we ook jouw bedrijfsterrein meenemen in onze route.

Sneeuwschuiver van H4A Openbare Ruimte in actie tijdens de winter
Medewerker H4A Groenvoorziening snoeit een heg

Groen

H4A is sterk in het verbinden van infrastructuur en groen. In een wereld waarbij ‘groen’ steeds meer aandacht verdient, vinden wij het belangrijk hier een efficiënte invulling aan te geven. De openbare ruimte, industrie- en bedrijfsterreinen en particuliere omgevingen worden door ons compleet ingericht. De goed doordachte aanleg van groen en het professioneel onderhouden ervan zorgt voor een mooi plaatje én voor veilige (verkeers)situaties.

Lees meer

W.J. de Bruijn, Voor alle markeringen op maat

Markeringen en belijningen informeren, waarschuwen en duiden aan. W.J. de Bruijn Wegmakeringen schept orde en veiligheid op industrie- en bedrijfsterreinen en in de openbare ruimte. Dit door het vakkundig aanbrengen van belijningen en markeringen. Sinds 2007 is W.J. de Bruijn onderdeel van H4A.

Lees meer
Medewerkers H4A Openbare Ruimte wegmarkeringen brengen lijnen aan
"ÉÉN PARTNER VOOR DE TOTAALINRICHTING VAN JOUW OPENBARE RUIMTE. VAN HET AANLEGGEN VAN BIJV. WEGEN TOT DE INRICHTING VAN GROENVOORZIENING. DIE COMBINATIE IS WAT H4A ZO STERK & UNIEK MAAKT." Arjan Tollenaar, bedrijfsleider H4A Openbare Ruimte
Certificaat icoon bij H4A

CERTIFICATEN

H4A streeft continu naar de beste kwaliteit en de hoogste normen van veiligheid, duurzaamheid en milieubewustzijn. Certificering is hierbij een must. H4A Openbare Ruimte is in het bezit van de benodigde certificaten.

Overzicht certificaten