Een volledig ingerichte en verzorgde openbare ruimte

Voor het inrichten en het verzorgen van de openbare ruimte heeft H4A alle expertise in huis rondom infratechniek, groenvoorziening en wegmarkeringen. Wij verzorgen infrastructurele werkzaamheden in de breedste zin van het woord: van de aanleg, renovatie of onderhoud van (asfalt)wegen, bodem- en grondsaneringen, grondwerken en rioleringswerk tot wegmarkeringen en gladheidsbestrijding. Daarnaast geven onze collega’s van H4A Groen leven aan de openbare ruimte met kleine en grote landschappelijke groenprojecten en verzorgen zij het onderhoud aan wegbermen, watergangen en tuinen.

Aanvullend voorzien we met ons uitgebreide wagenpark in zorgvuldig transport van voornamelijk losgestorte goederen.

H4A Openbare Ruimte asfalteert weg in Heikant met machines

WEGEN, RIOLERING en meer

H4A ontwerpt, verbetert en onderhoudt de (weg)infrastructuur. Zo kun je bij ons terecht voor de aanleg van (asfalt)wegen, fietspaden, rotondes, infrastructurele kunstwerken en parkings, maar ook voor de aanleg, vervanging en onderhoud van riolering. Onze expertises komen veelal tegelijk samen: van vergunningen, grondverzet, riolering, straatwerk en kabel- en leidingwerk tot de communicatie met de omgeving. Milieuvriendelijkheid, flexibiliteit en veiligheid staan bij ons centraal.

Lees meer

Groenvoorziening

H4A Groen is sterk in het verbinden van infrastructuur en groen. In een wereld waarbij ‘groen’ steeds meer aandacht verdient, vinden wij het belangrijk hier een efficiënte invulling aan te geven. De openbare ruimte, industrie- en bedrijfsterreinen en particuliere omgevingen worden door ons ingericht. De goed doordachte aanleg en het professioneel onderhoud ervan zorgen voor een mooi plaatje én voor veilige (verkeers)situaties.

Lees meer
Medewerker H4A Groen zorgt voor groenvoorziening in Cadzand in Zeeland
Medewerkers H4A Openbare Ruimte wegmarkeringen maken een zebrapad op parking

wegmarkeringen

W.J. de Bruijn, voor álle markeringen op maat. Wegmarkeringen en belijningen informeren, waarschuwen en duiden aan. W.J. de Bruijn Wegmarkeringen schept orde en veiligheid door het vakkundig aanbrengen van belijningen en markeringen via tweecomponentenverf, tapemarkering, coating, koudplast, thermoplast of wegenverf. Dit doen we in de openbare ruimte en op industrie- en bedrijfsterreinen binnen de regio’s Zuidwest-Nederland en Vlaanderen (België). Sinds 2007 is W.J. de Bruijn onderdeel van H4A.

Lees meer

Gladheidsbestrijding

Het vakkundig bestrijden van gladheid op bedrijfsterreinen en openbare wegen is een specialisme van H4A. In de winterperiode staan we paraat om ongemakken van gladheid, sneeuw en ijzel te beperken en om gevaarlijke situaties te voorkomen. We werken vanuit een aantal steunpunten, waar het strooimateriaal is opgeslagen en waar we de wagens laden. Voor kleine doorgangen en moeilijk bereikbare plekken gebruiken we handmachines. Gladheidsbestrijding nodig? Neem contact met ons op, zodat we ook jouw bedrijfsterrein meenemen in onze route.

Sneeuwschuiver van H4A Openbare Ruimte in actie tijdens de winter
"ÉÉN PARTNER VOOR DE TOTAALINRICHTING VAN JOUW OPENBARE RUIMTE. VAN HET AANLEGGEN VAN WEGEN EN RIOLERING TOT DE INRICHTING VAN GROENVOORZIENING. DIE COMBINATIE IS WAT H4A ZO STERK & UNIEK MAAKT." Michel Broekaart, bedrijfsleider H4A Openbare Ruimte
Certificaat icoon bij H4A

CERTIFICATEN

H4A streeft continu naar de beste kwaliteit en de hoogste normen van veiligheid, duurzaamheid en milieubewustzijn. Certificering is hierbij een must. H4A Openbare Ruimte is in het bezit van de benodigde certificaten.

Overzicht certificaten