H4A, serieuze bouwpartner

Geen enkel bouwproject is hetzelfde. H4A Bouw levert dan ook maatwerk, of het nu gaat om projectbouw, constructiebouw, of utiliteitsbouw. Hieronder vallen de nieuw- en verbouw van kantoren, winkels, bedrijfspanden en woningen, en constructieve bouwwerken, van betonfundatie tot het helemaal civieltechnisch uitvoeren van een nieuw fabrieksdeel. Door onze expertises te combineren realiseren wij niet alleen de bouw, maar richten wij ook nog eens de omgeving in.

Wij begeleiden desgewenst het hele traject van plan tot vergunning, totdat de bouw is gerealiseerd. Een goede voorbereiding bestaat uit gedegen onderzoek en zorgvuldige berekeningen. Door kansen en uitdagingen vroegtijdig in te schatten, verzekeren wij je van een voorspoedige realisatiefase. Uitgebreide marktkennis en ruime ervaring in het uitvoeren van bouwprojecten maakt H4A een betrouwbare bouwpartner. Wij denken met je mee tijdens de ontwikkeling, de voorbereiding en financiering van jouw bouwplannen. Je bouwwensen worden gerealiseerd met een degelijk ontwerp, gericht op functionaliteit op de langere termijn.

Daarnaast staat H4A Bouw met Service & Onderhoud klaar om voor onze vaste opdrachtgevers Clavis, Woonzorg Nederland, Tragel en Philadelphia renovatie- en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren.

Luchtfoto van bouw nieuwe huizen in Terneuzen door H4A Bouw

WONINGBOUW

Bij elke nieuwbouw of verbouw is zorgvuldig overleg en meedenken voor en tijdens de bouw voor ons het uitgangspunt. Of het nu gaat om verbouwen, aanbouwen, nieuw bouwen, kozijnen vervangen of andere onderhoudswerkzaamheden aan een woning, onze vaklieden realiseren dit voor elke type woning. Wij werken samen met vaste bureaus om een bestek, tekening of compleet ontwerp op maat te maken. H4A Bouw neemt je mee in het hele bouwproces, vult aan waar behoefte aan is en biedt heldere offertes aan zonder verrassingen.

 

BETONBOUW 

H4A is specialist in betonbouw. Dit voeren wij kostenbesparend uit met grote diepgang. Laadstations, tankfundaties, reinwaterkelders, bergbezinkbasins of kelders; H4A gaat niets uit de weg. Voor elke complexiteit kunnen wij onze handelingen aanpassen aan de omstandigheden, ook onder tijdsdruk van betonwerkzaamheden. 

Luchtfoto van bedrijfsgebouw door H4A Bouw
Oplevering werkplaats en kantoor Mammoet door H4A

Utiliteitsbouw

Omdat er in het algemeen minder standaard oplossingen voor zijn, vraagt de utiliteitsbouw om creativiteit. Elke klus is een bijzonder project. Dit vraagt om een specifieke aanpak. H4A Bouw weet dat. Met ons professionele team van creatieve en zelfstandige medewerkers  kunnen wij elk project realiseren, met een optimaal resultaat.

 

Service & Onderhoud

Voor onze opdrachtgevers Clavis, Woonzorg Nederland, Tragel en Philadelphia staat Service & Onderhoud klaar om renovatie- en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. H4A Bouw is voor huurders hét aanspreekpunt voor service en onderhoud aan hun woning. Vanaf de eerste melding en de uitvoering tot het controlemoment, wij regelen het.

Meer over Service & Onderhoud
Wim Navest aan het werk voor H4A Bouw, afdeling Service & Onderhoud

projectontwikkeling

Naast de realisatie van bouwprojecten kan je bij H4A ook terecht voor projectontwikkeling. De ervaring en de capaciteit is bij ons aanwezig om samen met gemeenten, architecten, stedenbouwkundigen en andere kennispartners allerlei projecten te ontwikkelen. Hoe voegen we waarde toe aan een locatie? We brengen grond, creativiteit, omgeving, maatschappelijke waarden en financiering bijeen op de meest duurzame manier, die aansluit aan de eisen van nu. We zoeken naar een passende invulling voor de locatie en voor de omgeving. Dit doen we voor zowel kleine als grotere bouwprojecten. H4A gaat de uitdaging aan om projecten op een zo duurzame, creatieve en innovatieve wijze te ontwikkelen.

Meer over projectontwikkeling
"H4A Bouw is een modern bouwbedrijf waar ambacht nog gekend wordt. Voor service- en onderhoudswerkzaamheden hebben wij een eigen timmerwerkplaats. Onze storingsdienst staat 24/7 voor je klaar." Johan Uytdehaag, operationeel directeur bouw
Certificaat icoon bij H4A

Certificaten

H4A streeft continu naar de beste kwaliteit en de hoogste normen van veiligheid, duurzaamheid en milieubewustzijn. Certificering is hierbij een must. H4A Bouw is in het bezit van de benodigde certificaten.

Overzicht certificaten