H4A, serieuze bouwpartner

Geen enkel bouwproject is hetzelfde. H4A Bouw levert dan ook maatwerk, of het nu gaat om projectbouw, constructiebouw, of utiliteitsbouw. Hieronder vallen de nieuw- en verbouw van kantoren, winkels, bedrijfspanden en woningen, en constructieve bouwwerken, van betonfundatie tot het helemaal civieltechnisch uitvoeren van een nieuw fabrieksdeel. Door onze expertises te combineren realiseren wij niet alleen de bouw, maar richten wij ook nog eens de omgeving in.

Wij begeleiden desgewenst het hele traject van plan tot vergunning, totdat de bouw is gerealiseerd. Een goede voorbereiding bestaat uit een uitgebreid onderzoek en zorgvuldige berekeningen. Door kansen en uitdagingen vroegtijdig in te schatten, verzekeren wij je van een voorspoedige realisatiefase.

projectontwikkeling

Uitgebreide marktkennis en ruime ervaring in het uitvoeren van bouwprojecten maakt H4A een betrouwbare bouwpartner. Hierdoor kunnen wij met je meedenken tijdens de ontwikkeling, de voorbereiding en financiering van je bouwplannen. Jouw bouwwensen  worden gerealiseerd met een degelijk ontwerp, gericht op functionaliteit op de langere termijn.

Luchtfoto van bouw nieuwe huizen in Terneuzen door H4A Bouw

WONINGBOUW

Bij elke nieuwbouw of verbouw is zorgvuldig overleg en meedenken voor en tijdens de bouw voor ons het uitgangspunt. Of het nu gaat om verbouwen, aanbouwen, nieuw bouwen, kozijnen vervangen of andere onderhoudswerkzaamheden aan een woning, onze vaklieden realiseren dit voor elke type woning. Wij werken samen met vaste bureaus om een bestek, tekening of compleet ontwerp op maat te maken. H4A Bouw neemt je mee in het hele bouwproces, vult aan waar behoefte aan is en biedt heldere offertes aan zonder verrassingen.

 

BETONBOUW 

H4A is specialist in betonbouw. Dit voeren wij kostenbesparend uit met grote diepgang. Laadstations, tankfundaties, reinwaterkelders, bergbezinkbasins of kelders; H4A gaat niets uit de weg. Voor elke complexiteit kunnen wij onze handelingen aanpassen aan de omstandigheden, ook onder tijdsdruk van betonwerkzaamheden. 

Luchtfoto van bedrijfsgebouw door H4A Bouw

Utiliteitsbouw

Omdat er in het algemeen minder standaard oplossingen voor zijn, vraagt de utiliteitsbouw om creativiteit. Elke klus is een bijzonder project. Dit vraagt om een specifieke aanpak. H4A Bouw weet dat. Met ons professionele team van creatieve en zelfstandige medewerkers  kunnen wij elk project realiseren, met een optimaal resultaat.

"H4A Bouw is een modern bouwbedrijf waar ambacht nog gekend wordt. Voor service- en onderhoudswerkzaamheden hebben wij een eigen timmerwerkplaats. Onze storingsdienst staat 24/7 voor je klaar." Peter van den Berge, bedrijfsleider H4A Bouw
Certificaat icoon bij H4A

Certificaten

H4A streeft continu naar de beste kwaliteit en de hoogste normen van veiligheid, duurzaamheid en milieubewustzijn. Certificering is hierbij een must. H4A Bouw is in het bezit van de benodigde certificaten.

Overzicht certificaten