Civiele balance of plant

H4A Windenergie is sinds de vroege ontwikkeling van windturbines actief in de wind. Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij ons als ‘field expert’ profileren en bieden wij onze klanten een volledige civiele Balance of Plant dienstverlening. Ons werkgebied spreidt zich uit over Nederland, België en Luxemburg. Wij voeren  projecten uit voor projectontwikkelaars, windturbinefabrikanten en particuliere investeerders en hebben ervaring met vrijwel elk type windturbine. Onze hoofdmarkten zijn kleine en middelgrote windparken, maar ook op grote windparken hebben wij reeds onze expertise ingezet.

Medewerker H4A Windenergie maakt een fundering voor een windmolen

Design & build

Al diverse jaren biedt H4A Windenergie Design & Build service voor windturbinefunderingen, toegangswegen en kraanopstelplaatsen. Door het maken van projectspecifieke ontwerpen kunnen opdrachtgevers profiteren van economische en geoptimaliseerde ontwerpen, waarbij de ontwikkeling van de nieuwe generatie windturbines met bijbehorende benodigde voorzieningen steeds centraal staat.

Betrokken, betrouwbaar & uniek

Onze jarenlange kennis en ervaring in de volle breedte van de markt voor wind op land maakt ons een betrouwbare partner. Wij investeren in onze samenwerkingsrelatie met gespecialiseerde projectpartners. Dit stelt ons in staat om te voldoen aan de strakke projectplanningen en snelle ingebruikname van de windparken. Met ons VCA**-systeem en ISO9001-certificering staan wij in voor een goed ontwikkelde QHSE-norm die noodzakelijk is voor de realisatie van windparken.

H4A Windenergie maakt een fundering voor een windmolen

Voor de wind

Met een betrokken team van toegewijde civiele professionals staat H4A Windenergie voor haar klanten klaar. Wij realiseren hoogwaardig maatwerk dat aansluit bij de wensen en eisen van onze opdrachtgevers. Iedere klant is voor ons uniek, waardoor wij telkens weer een uniek project kunnen opleveren. Graag zetten wij onze kennis en ervaring ook in voor jouw project. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

"Met ruim 25 jaar ervaring bieden wij onze klanten kennis en ervaring in de volle breedte van de markt voor windprojecten op land. Dat noemen wij win-win(d)." Ronnie Lampert, bedrijfsleider H4A Windenergie
Certificaat icoon bij H4A

CERTIFICATEN

H4A streeft continu naar de beste kwaliteit en de hoogste normen van veiligheid, duurzaamheid en milieubewustzijn. Certificering is hierbij een must. H4A Windenergie is in het bezit van de benodigde certificaten.

Overzicht certificaten