specialist in industrie service

Efficiënt werken en de groei en continuïteit van je bedrijf waarborgen. Dat is wat elke industriële ondernemer wil. H4A ontlast industriële opdrachtgevers bij het uitvoeren van civiele en bouwkundige werkzaamheden. Wij verzorgen het onderhoud aan gebouwen en machines en denken mee wanneer productie- of logistieke processen aangepast moeten worden. Het uitvoeren van betonwerkzaamheden en werkzaamheden in industriële omgevingen is ons specialisme. Ons totaalpakket omvat infrastructurele, bouwkundige en civiele werkzaamheden en bijbehorende groenvoorzieningen. Met de inzet van H4A kun je je als opdrachtgever blijven richten op waar het om gaat: het maken van jouw producten.

Bouw van een fabriekshal met kraan door H4A Industrie Service

Vakmanschap door kennis & ervaring

H4A Industrie Service levert vakmanschap door kennis en ervaring. Deze hebben wij opgedaan in uiteenlopende projecten voor kleine en grote industriële opdrachtgevers. H4A is sinds 2007 onderhoudscontractor voor civiele en bouwkundige werkzaamheden en groenvoorzieningen bij Dow Benelux in Terneuzen. Ook zijn wij al jaren contractor voor Cargill, Yara en ICL-IP.

integrale aanpak

H4A vindt het belangrijk om naar het geheel te kijken van het vraagstuk van jou als opdrachtgever. Hierbij worden alle details in ogenschouw genomen, om zo de meest efficiënte, duurzame en kostenbesparende aanpak te realiseren. Vanuit één centraal punt worden de werkzaamheden gecoördineerd en uitgevoerd. Korte lijnen, snelheid en accuraatheid, dat betekent kostenbesparing. Wij bundelen de kennis vanuit al onze expertises: van infrastructurele, bouwkundige en civiele invalshoeken tot het beheer van groenvoorzieningen. Daarnaast staat onze consignatiedienst 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar.

Medewerkers H4A Industrie Service in overleg met bouwtekening

kwaliteit industrie service

Minimale overlast en een hoog veiligheidsniveau waarborgen de kwaliteit van H4A Industrie Service. Uiteraard leven wij de regels en standaarden voor veiligheid na die van toepassing zijn in de industrie. Wij beschikken over alle benodigde certificaten.

"H4A Industrie Service biedt haar opdrachtgevers de mogelijkheid gebruik te maken van alle expertises die we binnen H4A hebben. Ook buiten de scope van H4A denken we mee. Wij gaan graag de uitdaging aan!" Tonnie Bokelaar, bedrijfsleider H4A Industrie Service
Certificaat icoon bij H4A

CERTIFICATEN

H4A streeft continu naar de beste kwaliteit en de hoogste normen van veiligheid, duurzaamheid en milieubewustzijn. Certificering is hierbij een must. H4A Industrie Service is in het bezit van de benodigde certificaten.

Overzicht certificaten