Hoe voegen we waarde toe aan een locatie? Dat is de centrale vraag rondom projectontwikkeling. We brengen grond, creativiteit, omgeving, maatschappelijke waarden en financiering bijeen op de meest duurzame manier, die aansluit aan de eisen van nu. We zoeken naar een passende invulling voor de locatie en voor de omgeving. Dit doen we voor zowel kleine als grotere bouwprojecten.

H4A gaat de uitdaging aan om projecten op een zo duurzame, creatieve en innovatieve wijze te ontwikkelen. De ervaring en de capaciteit is bij ons aanwezig om samen met gemeenten, architecten, stedenbouwkundigen en andere kennispartners allerlei projecten te ontwikkelen én te realiseren.

Projectontwikkeling H4a

Een aantal bouwprojecten waarbij H4A als projectontwikkelaar is betrokken en die in voorbereiding of in uitvoering zijn:

H4A ontwikkelt een nieuwbouwplan in Biervliet

Ontwikkeling in Biervliet

Aan de Weststraat in Biervliet ontwikkelt H4A een bouwplan van ongeveer 20 tot 25 woningen in diverse typen, zoals vrijstaande woningen, seniorenwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen. De realisatie hiervan wordt verwacht in 2024.

Ontwikkeling happy horses homes in Axel

Aan de Hulsterseweg, net buiten de kern Axel, ontwikkelt H4A een plan voor de bouw van vrijstaande woningen op een tiental zeer royale kavels. Deze variëren van 1.600 tot 3.400 m2. Het betreft een plan in combinatie met (gemeenschappelijke) hippische voorzieningen, geschikt voor het hebben en houden van paarden ‘aan huis’. Tot de gemeenschappelijke voorzieningen behoren een paardenwei van ca. 1.5 ha waarop een fourage schuur, een paardenbak, een tredmolen en een galopbaan worden aangebracht. Per kavel wordt een paardenstal, geschikt voor 2 paarden en een paddock voorzien. De kavels worden uitgegeven aan individuele kopers, die gezamenlijk eigenaar worden van de gemeenschappelijke voorzieningen. Eind 2022 is de verkoop gestart.

Website Happy Horses Axel
H4A ontwikkelt Happy Horses Homes in Axel
H4A bouwt de Weverij in Heikant

Ontwikkeling Weverij in Heikant

In Heikant ontwikkelt H4A een plan van acht twee-onder-één-kap woningen in het plan Weverij. De woningen zijn inmiddels allemaal verkocht.

Ontwikkeling Scheldekade 19/20 in Terneuzen

In Terneuzen ontwikkelt H4A, in samenwerking met VPO, de panden Scheldekade 19 en 20. Deze panden slopen we eerst. Op die plek herrijzen 2 of 3 royale stadswoningen, met een prachtig uitzicht over de Westerschelde.

H4A ontwikkelt Scheldekade 19 en 20