Een lichtschakelaar die het niet meer doet, een verstopt toilet, de cv die weigert, een kapotte kraan of een lekkend dak. Of de woning is toe aan een nieuwe badkamer of keuken. In en rond de woning kan er veel kapotgaan. Huurders van Clavis, Woonzorg Nederland, Philadelphia en Tragel kunnen in dat geval een melding maken bij Service & Onderhoud van H4A Bouw. Voor deze vaste opdrachtgevers staan wij klaar om onderhouds- en renovatiewerkzaamheden uit te voeren.

H4A Bouw is voor huurders van bovenstaande organisaties hét aanspreekpunt voor service en onderhoud aan hun woning. We zorgen voor het eerste contact met de huurder en regelen de registratie, de beoordeling, de planning van het uit te voeren werk, het controlemoment achteraf en de facturatie.

Als de melding wordt omgezet in een reparatieverzoek, dan plannen we die in en dan schiet een H4A-medewerker in actie. Gaat het om installatie- of loodgieterswerk, dan schakelen we één van onze partnerbedrijven in via onderaanneming in, zoals  Van Rijn Installatie, Wilhelm, Elektra 21 of PAC Zonwering.