Betrouwbare partner in transport

Mobach Transport & Verhuur is een transportbedrijf gevestigd in het Zeeuws-Vlaamse Sas van Gent. Het wagenpark bestaat uit diverse kiepauto’s en vrachtauto’s met container haakarm-systemen voor het transport van losgestorte goederen. De werkzaamheden van Mobach richten zich voornamelijk op de wegenbouw, recycle- en diervoedersector.

Mobach Transport voert asfalt aan bij werkzaamheden H4A Openbare Ruimte

Wagenpark

Ons wagenpark én onze gekwalificeerde chauffeurs zijn inzetbaar voor het transport van asfalt, GWW, ADR, GMP feed en diepladertransport, maar ook op  containertransport en gladheidbestrijding. Om deze werkzaamheden zorgvuldig uit te voeren, beschikt Mobach over een ruim wagenpark.

Ons wagenpark

Duurzaam transport

De invloed van de transportindustrie op het klimaat wordt steeds groter. Transport is verantwoordelijk voor 18% van de broeikasgassen. Wij willen daarom onze ecologische voetafdruk minimaliseren door ‘groener’ te rijden en ons brandstofverbruik te verminderen. Het rijgedrag heeft een grote invloed op het brandstofverbruik en de veiligheid.  Om in beeld te krijgen wat onze ecologische en economische impact is, zijn al onze wagens voorzien van een eco-drive module.

Vrachtwagens van Mobach Transport

Unieke combinatie

Mobach bestaat inmiddels 100 jaar en werkt sinds de oprichting van H4A, in 1968, samen. Mobach is uitgegroeid tot de belangrijkste transporteur van H4A, maar daarnaast werkt Mobach ook voor vele andere klanten. In 2017 werd Mobach onderdeel van H4A. Dit zorgde ervoor dat de synergievoordelen tussen Mobach en H4A verder werden uitgebreid. Mobach opereert als een zelfstandig onderdeel.

Geschiedenis Mobach
"Al meer dan vijftig jaar werkt Mobach Transport samen met H4A. In al die jaren zijn zij uitgegroeid tot onze belangrijkste transporteur van asfalt. Een unieke samenwerking waar wij trots op zijn!" Eric de Ruijsscher, algemeen directeur H4A

Certificaten