Luc

Uitvoerder bij H4A Openbare Ruimte

Luc Riemens is uitvoerder bij onze expertise H4A Openbare Ruimte. Hij werkt aan mooie infraprojecten en vertelt je meer over zijn meters bij H4A! 

 

Maak meters bij H4A werken vacatures bouw en infra in Zeeland

“Via mijn vader ben ik eigenlijk al opgegroeid in de wegenbouw. Van jongs af ging ik mee op de kraan én naar het werk. Na mijn middelbare school studeerde ik Civiele Techniek aan de Hogeschool Zeeland in Middelburg.”

“In mijn derde studiejaar liep ik stage bij H4A. Dat beviel zo goed dat ik na mijn stage doorstroomde in een 0-uren contract als assistent-uitvoerder. Zo bleef ik in mijn vrije uren er werkzaam. Ik koos ervoor om ook mijn afstudeeronderzoek uit te voeren bij H4A. In de zomer van 2022 kwam ik vast in dienst als uitvoerder bij H4A Openbare ruimte.”

Maak meters bij H4A werken vacatures bouw en infra in Zeeland

Luc Riemens

Uitvoerder bij H4A Openbare Ruimte

Meters maken

“Ik heb al mooie meters gemaakt in mijn eerste jaren. Bijvoorbeeld het bouw- en woonrijp maken van bouwprojecten in Othene-Zuid, asfaltwerken bij DOW of uitvoering geven aan het deklagenbestek van Waterschap Scheldestromen.”

Maak meters bij H4A als student of leerling vacatures werken in de bouw en infra

“Het werk in Othene-Zuid in Terneuzen vind ik erg bijzonder. Met mijn collega’s krijg ik eigenlijk een blok bouwland ter beschikking die we van nul af aan mogen  voorbereiden. Eerst leggen we het riool aan en vervolgens de wegen. Ook creëren we er verschillende waterpartijen. Wat het extra leuk maakt is dat we samenwerken met de collega’s van H4A Bouw. Wij doen het grondwerk en zij gaan aan de slag met de bouw. Dat is een gave samenwerking. Van niets tot een complete woonwijk, met alles erop en eraan. Voorlopig ben ik hier nog wel even te vinden.”

Familiaire sfeer

“Werken voor H4A ervaar ik als zeer prettig. Er is een leuke familiare sfeer en de lijntjes binnen de organisatie zijn kort en prima. Ik krijg voldoende vrijheid om mooi werk te kunnen maken. En niet onbelangrijk: het is divers werk. Dat maakt het interessant. Ik heb het hartstikke goed naar mijn zin in mijn huidige functie. Ik leer graag in de praktijk. Door het werk uit te voeren, doe ik ervaring op en kan ik mijzelf zo verder ontwikkelen. Ik maak zo mooie meters in een leuk bedrijf.”

Maak meters bij H4A werken vacatures bouw en infra in Zeeland

Vacatures binnen h4a

Maak net als Luc meters bij H4A, zowel in jouw ontwikkeling als bij de uitvoering van onze projecten. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie!

Naar onze vacatures #maakmeters