Roel

Uitvoerder bij H4A Bouw

Roel Verhelst is uitvoerder bij onze expertise H4A Bouw. Hij werkt aan mooie bouwprojecten en vertelt je meer over zijn meters bij H4A! 

Maak meters bij H4A werken vacatures bouw en infra in Zeeland

“Ik heb ooit voor bouwkunde gekozen, omdat dit toch wel één van de oudste technieken is die we kennen. Er worden al duizenden jaren huizen en ander gebouwen gemaakt, met alles eromheen. Dat vond ik altijd al interessant. In deze tijd worden er hightech gebouwen gemaakt die we bijvoorbeeld voor de energietransitie hard nodig hebben. Dan is er eigenlijk niets mooier om vanuit mijn functie zelf die gebouwen te maken, zodat mensen er in kunnen wonen en werken.”

Maak meters bij H4A vacatures werken in de bouw en infra

Roel Verhelst

Uitvoerder bij H4A Bouw
Maak meters bij H4A werken vacatures bouw en infra in Zeeland

Meters maken

“Inmiddels werk ik zo’n twee jaar bij H4A als bouwkundig uitvoerder. Ik ben destijds gestart bij het prachtige project ‘Residentie Veerhaven’ in Terneuzen. In het eerste kwartaal van 2023 leveren we het complex van 37 appartementen op. Daarna is het de bedoeling dat ik mooie meters ga maken bij een woningbouwproject van Clavis in Terneuzen, genaamd ‘Amberboom 2’.”

Trots

“H4A is een correcte werkgever, met korte lijntjes, goede automatisering en vele vakgebieden. Dat maakt het bedrijf sterk. We werken met mooie spullen aan uitdagende projecten. Ik krijg de ruimte om mijn rol goed in te vullen. En niet onbelangrijk: er staat een marktconforme beloning tegenover! Als ik H4A op één punt mag vergelijken met andere bedrijven, dan is bij H4A het materiaal altijd dik in orde. Daar mogen H4A en alle medewerkers trots op zijn.”

Maak meters bij H4A werken vacatures bouw en infra in Zeeland

“Er zijn veel opleidingen beschikbaar om mijn vakkennis uit te breiden. Met name in onderhoud, service en installaties. Daar ben ik minder in onderlegd. Die meters zou ik nog wel eens willen maken in mijn ontwikkeling.”

VACATURES BINNEN H4A

Maak net als Roel meters bij H4A, zowel in jouw ontwikkeling als bij de uitvoering van onze projecten. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie!

Naar onze vacatures #maakmeters