Bart

Assistent uitvoerder bij H4A Bouw

Bart de Blieck is assistent uitvoerder bij onze expertise H4A Bouw. Hij werkt aan z’n eerste bouwproject bij H4A en vertelt je meer over zijn meters! 

Maak meters bij H4A als student of leerling vacatures werken in de bouw en infra

Op 1 mei 2023 startte Bart de Blieck bij H4A Bouw als assistent uitvoerder. Op jonge leeftijd wist hij het al: ik ga werken in de bouw. Eigenlijk heeft hij van zijn hobby z’n werk gemaakt. Nu hij twee maanden aan het werk is bij H4A gingen we bij hem langs op de bouwplaats in Goes. Bart vertelt over z’n eerste meters bij H4A in combinatie met z’n opleiding Bouwtechnische bedrijfskunde!

Maak meters bij H4A als student of leerling vacatures werken in de bouw en infra

Bart de Blieck

Assistent uitvoerder bij H4A Bouw

Bart: “Na mijn mbo-opleiding Bouwkunde startte ik twee jaar geleden met mijn duale hbo-studie aan de Avans Hogeschool in Tilburg. Werken en leren dus. Omdat ik al een mbo diploma op zak had, kon ik kiezen voor deze variant. Klasgenoten met bijvoorbeeld een havodiploma zijn meer op school te vinden. Op maandag, dinsdag en woensdag ben ik bij H4A en op donderdag en vrijdag rijd ik naar Tilburg voor m’n lessen aan de Avans Hogeschool.”

Een prima binnenkomer

“Op m’n eerste werkdag kreeg ik van onze bedrijfsleider Peter een uitnodiging om aanwezig te zijn bij een borrel. Eerst dacht ik dat hij een grap maakte. De eerste paal van ons nieuwe kantoor in Goes werd namelijk gelijk op m’n tweede werkdag feestelijk gevierd. Momenten waar H4A vaker aandacht voor heeft. Ik weet dat dit niet overal gebeurt. Als je zulke ‘extraatjes’ gewend bent, dan sta je daar waarschijnlijk niet meer bij stil. Maar in mijn geval als nieuwkomer ervaar ik dit zeker als positief.”

Werkplezier

“Bij de start van mijn huidige opleiding werkte ik bij een ander bouwbedrijf. Gaandeweg verloor ik daar een stukje werkplezier. Dat was voor mij de reden om een tijdje geleden de overstap te maken naar H4A. Het werkplezier is inmiddels terug. Momenteel ben ik te vinden bij de nieuwbouw van ons kantoor in Goes. Gaaf om daaraan te mogen werken.”

“Na de vakantie start ik met het derde studiejaar. Gedurende de opleiding behandelen we diverse onderwerpen waar ik mee aan de slag ga. Zo vinkte ik o.a. de modules circulair en renovatie al af. Momenteel gaat het dus over nieuwbouw. Een volgend onderwerp vanuit mijn studie betekent ook weer hoppen naar een ander H4A-project, inclusief een andere uitvoerder. Nu werk ik samen met Joeri Pekaar. Van hem leer ik veel. Ik word bij H4A bijvoorbeeld meer betrokken bij het totale bouwproces. Ik krijg zo betere inzichten, zoals bij het vergelijken van offertes van onderaannemers. Iets wat voorheen ver van mij afstond.”

Randzaken

“Uit ervaring kan ik vertellen dat H4A oog heeft voor de ontwikkeling van medewerkers én dit ook stimuleert. Ik krijg zelfs een vergoeding op de dagen dat ik op school ben. Toen ik dit besprak met een aantal ‘duale’ studiegenoten bleek dat dit niet bij elk bedrijf zo wordt gedaan. Tel daarbij eens op dat H4A ook bijdraagt in de kosten van je sportabonnement en ziektekostenverzekering en dat de reiskostenvergoeding vanuit H4A hoger is dan dat in de cao staat. Ik kan dan alleen maar concluderen dat de randzaken bij H4A erg goed geregeld zijn. Een dikke plus dus!”

Doorgroeien

“Zo lang ik met mijn studie bezig ben, werk ik vanuit de functie als assistent uitvoerder. Als ik mijn diploma op zak heb, schuif ik bij goed presteren door naar de functie van uitvoerder. Uiteindelijk zou ik de stap naar projectleider nog wel willen maken, maar dat kan alleen als ik eerst enorm veel ervaring heb opgedaan. Hiervoor zijn de eerste meters dus gemaakt. De kop is eraf!”

VACATURES BINNEN H4A

Maak net als Bart meters bij H4A, zowel in jouw ontwikkeling als bij de uitvoering van onze projecten. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie!

Naar onze vacatures #maakmeters