Sonja

Recruiter bij H4A

Sonja is recruiter bij H4A vertelt je meer over haar eerste meters bij H4A!

Recruiter Sonja van H4A

Sonja van IJk is in september 2023 zo’n 1,5 maand in dienst bij H4A. Vanuit haar functie is zij sinds kort hét gezicht voor iedereen die meer wil weten over werken en leren bij H4A. Je kan bij haar terecht voor info over o.a. vacatures, stages en BBL-werkplekken. Ook komen alle sollicitaties in haar mailbox terecht. Tijd voor een eerste kennismaking dus.

Sonja: “Inmiddels kijk ik terug op de eerste zeven weken bij H4A. Ik heb het enorm naar m’n zin. Alle collega’s zijn erg behulpzaam en vriendelijk. Een mooi bedrijf dat écht staat voor haar medewerkers. Petje af hoe er wordt omgegaan met medewerkers als er zaken iets minder gaan, bijvoorbeeld in de privésfeer. Ik omschrijf H4A als een familiebedrijf, want dat gevoel is zeker aanwezig.”

Een nieuw bedrijf betekent uiteraard ook wennen. “Hiervoor had ik acht collega’s, nu heb ik er meer dan 300. Vanuit mijn functie vind ik het belangrijk om de collega’s en de teams te leren kennen. Een sollicitant moet passen in een team, dus dan wil ik weten hoe zo’n team in elkaar zit. Als recruiter moet ik toch de perfecte match maken. Inmiddels heb ik al een bezoek gebracht aan een aantal van onze expertises, zoals Ondergrondse Netwerken en Industrie Service. Ik ga dus nog langs Bouw en Windenergie en op bezoek bij de collega’s van groen en infra. Ik wil H4A snel beter leren kennen.”

Bouwkunde

Eén van mijn eerder werkgevers was een makelaarskantoor. Vanuit mijn rol daar volgde ik een opleiding met een onderdeel bouwkunde. Hoewel ik helemaal geen sleutelaar ben, heb ik altijd interesse gehad voor bouw en techniek. Hoe wordt iets gerealiseerd en welke keuzes worden daarbij gemaakt. Wellicht is het zaadje voor werken bij H4A toen wel geplant.”

“Matches maken tussen sollicitanten en H4A, zodat we met elkaar mooie meters maken. Dat is uiteraard mijn kerntaak. Daarnaast wil ik de komende tijd meer samenwerkingen aangaan met het onderwijs in onze regio.” Sonja voegt daar lachend aan toe: “En nog gezonder eten tijdens de lunch. Hoewel ik al best gezond eet, viel het mij op dat mijn collega’s het echt vele malen gezonder aanpakken. Daar kan ik vast nog wat van leren!”

VACATURES BINNEN H4A

Maak net als Sonja meters bij H4A, zowel in jouw ontwikkeling als bij de uitvoering van onze projecten. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie!

Naar onze vacatures #maakmeters