Aan de hand van zeven thema’s brachten we o.a. op een creatieve manier in kaart wat we doen om het welzijn van onze medewerkers op peil te houden, zowel fysiek als mentaal. We willen hen namelijk een fijne, prettige en veilige werkomgeving bieden, maar hebben ook aandacht voor de leefomgeving.

Dit was voor Dow voldoende om ons (als contractor, ook wel huisaannemer genoemd) te belonen met de allereerste award in de categorie Wellbeing Program (ontwikkeling HR en personeel).

Dow award

Een award waar we als H4A Industrie Service erg trots op zijn! Enerzijds laten we zien dat we veel voor onze medewerkers doen, anderzijds worden onze inspanningen op het gebied van HR en personeel erkend. We bedanken Dow hiervoor!

H4A Industrie Service

Efficiënt werken en de groei en continuïteit van je bedrijf waarborgen. Dat is wat elke industriële ondernemer wil. H4A ontlast industriële opdrachtgevers bij het uitvoeren van civiele en bouwkundige werkzaamheden. Wij verzorgen het onderhoud aan gebouwen en machines en denken mee wanneer productie- of logistieke processen aangepast moeten worden. Het uitvoeren van betonwerkzaamheden en werkzaamheden in industriële omgevingen is ons specialisme. Ons totaalpakket omvat infrastructurele, bouwkundige en civiele werkzaamheden en bijbehorende groenvoorzieningen.

Geheel H4A

Hoewel de Award gericht is op H4A Industrie Service gaan we H4A-breed op dezelfde manier om met het onderwerp ‘welzijn’ voor onze medewerkers.

Lees meer