Via de Awards worden contractors beloond die vanuit hun expertise het beste presteren op deze thema’s. Gisteren vond de uitreiking voor 2023 plaats. We werden maar liefst driemaal in de spotlights gezet:
  • Tweede prijs: Award Overall – core (alle thema’s)
  • Tweede prijs: Award EH&S (omgeving, gezondheid & veiligheid)
  • Derde prijs: Award Duurzaamheid

Oog voor belangrijke thema’s

Bedrijfsleider Tonnie Bokelaar: “Een fantastisch resultaat waar we als H4A Industrie Service erg trots op zijn. Het is een bevestiging dat we met onze werkwijze oog hebben voor belangrijke thema’s binnen Dow. Ik wil de collega’s van H4A, inleners en onderaannemers die dit resultaat mogelijk hebben gemaakt bedanken voor hun inzet en toewijding!”
“De Awards worden gehouden tussen alle Verenigde Maintenance Partners, bestaande uit vaste huiscontractoren van Dow. Dat dit jaarlijks door onze opdrachtgever Dow wordt georganiseerd, geeft altijd weer een stimulans om zaken kritisch te bekijken en te verbeteren waar mogelijk. Daar worden we als H4A ook beter van. Dat maakt deze dag en het behaalde resultaat tot een bijzondere gebeurtenis.”

Veiligheidsdag

In aanloop naar deze Awards werd er ook een Veiligheidsdag georganiseerd voor medewerkers van Dow. 17 bedrijven, die gevestigd zijn op het Maintenance Value Park, namen deel aan deze Veiligheidsdag. H4A presenteerde zich met drie veiligheidsonderwerpen:
  • RolliE (onze e-wals met led-verlichting ‘Line of fire’)
  • Grabber (een valbeveiligingsysteem)
  • Wielkraan (weet jij wat ik kan zien, als ik deze kraan bedien?)

Foto’s