Maar liefst 291 mensen waren tijdens de Bewust Veilig Dag van H4A aanwezig. Dit waren zowel onze eigen medewerkers als diverse ingeleende collega’s.

De presentatie werd verzorgd door Eric de  (algemeen directeur) en René Ganzeman (manager QHSE). Een aantal veiligheidsonderwerpen kwamen aan bod. Ook keken we terug op de afgelopen periode en bespraken we de plannen voor 2023. Conclusie is dat we binnen H4A vooruitgang boeken: er zijn minder incidenten met verzuim en we voldoen nóg beter aan alle eisen. Fijn om dit te constateren!

Iedereen werd bij de start ontvangen met koffie/thee en een gebakje. Het gebakje was uiteraard in de stijl van de Bewust Veilig Dag. Na afloop werd er nog nagepraat tijdens een alcoholvrije borrel.

Een aantal foto’s op een rij…

Quiz

De inhoud van de presentatie was verweven met een quiz. Daar was een leuke prijs aan verbonden. De drie winnaars wonnen elk een rijvaardigheidstraining voor twee personen. De prijs is tevens een bruggetje naar ons veiligheidsthema voor het nieuwe kwartaal: verkeersveiligheid. Onze collega’s Ronald, Nicky en Jurren scoorden het best tijdens de quiz en wonnen deze toffe prijs. Proficiat!

Eric, Jurren, Ronald, Nicky en René