Eric de Ruijsscher: “H4A is al vele jaren een stabiele aannemer in de bouw en infratechniek. Het afgelopen jaar hebben we met onze diverse expertises veel mooie en grote projecten gerealiseerd. Dit heeft gezorgd voor plek 48 in de Cobouw50. We zijn hartstikke trots op dit resultaat. Ik wil dan ook alle collega’s en onderaannemers bedanken voor dit succesvolle jaar én natuurlijk ook onze opdrachtgevers voor het vertrouwen en de samenwerking! Op naar meer mooie bouw- en infraprojecten.”

Wat is Cobouw?

Cobouw is een onafhankelijke nieuwsbron voor de bouw en schrijft over marktontwikkelingen, duurzaamheid, innovatie, bouwkwaliteit, aanbesteden en infrastructuur. Jaarlijks stellen zij samen met advies- en accountantskantoor PwC de Cobouw50 op. Dit is een lijst van bouwbedrijven die het best hebben gepresteerd, gebaseerd op cijfers uit jaarverslagen en andere openbare bronnen.

Uniek in zijn combinatie

H4A bestaat uit diverse expertises: H4A Windenergie, H4A Bouw, H4A Ondergrondse Netwerken, H4A Industrie Service en H4A Openbare Ruimte (infratechniek, groen en wegmarkeringen). Deze combinatie maakt ons uniek in wie we zijn en wat we doen.