Als projectontwikkelaar en aannemer zijn we verheugd dat we onze plannen voor de nieuwbouwwijk definitief kunnen maken. Toekomstige bewoners van MaartensHof kunnen eindelijk toeleven naar hun droomwoning. Nieuwe cijfers toonden namelijk aan dat de woningbehoefte binnen de gemeente Terneuzen toeneemt. Goed nieuws na een periode van onzekerheid.

Woningbehoefte

Zeeuws-Vlaamse werkgevers staan de komende jaren voor de uitdaging om voldoende en goed opgeleid personeel te vinden. Dit om o.a. invulling te geven aan de transitie naar groene chemie en duurzame industrie, met name in de Kanaalzone. Het aantrekken van personeel van buiten Zeeuws-Vlaanderen is essentieel, waarbij huisvesting een belangrijke rol speelt. Tot 2030 is er namelijk behoefte aan ruim 5.000 nieuwe arbeidskrachten. Een groter aanbod van groene, duurzame wijken zorgt voor meer flexibiliteit en draagt bij om mensen te verleiden zich in onze regio te huisvesten.

Ondertekening overeenkomst Maartenshof door H4A en MaJa

Ivo Mattheeuws en Joris Jansen van MaJa Vastgoed Ontwikkeling en Johan Uytdehaag en Eric de Ruijsscher van H4A zetten hun handtekening onder de samenwerkingsovereenkomst voor MaartensHof.

MaartensHof

De wijk, met levensloopbestendige-, 2-onder-1-kap- en vrijstaande woningen (vrije kavels), ademt ruimte, groen en duurzaamheid uit. Niet voor niets wordt MaartensHof omschreven als landelijk wonen in een groen buurschap.

In opdracht van MaJa Vastgoed Ontwikkeling start H4A eind dit jaar met het bouwrijp maken van het terrein. In kwartaal één van 2023 begint H4A met de bouw, waarna aan het einde van dat jaar de eerste woningen worden opgeleverd.

Benieuwd naar MaartensHof? Of interesse om er te wonen?

Klik op onderstaande button om naar de website te gaan of neem contact op met Spuesens Makelaars & Taxateurs, via 0115-564565 of info@spuesensmakelaardij.nl.

Naar de website van MaartensHof