H4A gaat de berg op

H4A gaat op 1 juni 2023 met twee teams (19 personen) de berg op. Schouder aan schouder nemen in totaal zo’n 5.000 mensen deel aan dit prachtige evenement.  Stichting Alpe d’HuZes is er om geld op te halen voor kankeronderzoek. Ook de teams van H4A willen een flinke duit in het zakje doen. Het streefbedrag is om minimaal € 50.000 op te halen.

Leuke activiteiten

De komende tijd zetten wij ons verder in om aan een prachtig bedrag te komen. Dit doen we via leuke en gezellige acties:

 

Benefietdiner bij Restaurant Moy Fa

Op woensdag 5 april 2023 verzorgt het team in samenwerking met Restaurant Moy Fa in Axel een benefietdiner.

Aanmelden Benefietdiner

BBQ Workshop bij Green Forest

Op vrijdag 19 mei en zaterdag 20 mei organiseert het team samen met Green Forest in Terneuzen een BBQ Workshop (making & tasting).

Meer informatie volgt.

Wandel- en graveltocht 

Op zondag 7 mei, aansluitend aan het H4A Beloften Weekend, wordt er een wandeltocht en graveltocht (fiets) georganiseerd in de omgeving van Sas van Gent.

Meer informatie volgt.

Deelnemers H4A

Team: Samen meters maken

Jelle Haers, Tonnie Bokelaar, Krista Cevaal, Nicky Baert, Cindy Goossen, Dominique de Blok, Cindy Mobach, Robby Winne, Sidney Mast.

Team: Samen nog meer meters maken

Pauline Haulez, Petra Gruson, Mara Fassaert, Ludwig de Block, Michel Kolijn, Martijn de Bue, Rowdy Schoremans, Martin Gruson, Jan Mobach, Rémy de Bruyn.

Opgeven is geen optie

Het motto van Alpe d’HuZes is ‘Opgeven is geen Optie!’. Dit geldt voor de deelnemers (die tijdens het evenement altijd de top van de Alpe d’Huez willen bereiken), voor bedrijven (die met hun donaties meer mogelijk maken), voor zorgpersoneel (die nooit mogen stoppen om met hun kennis en vaardigheden het leven van patiënten zo draaglijk mogelijk te maken), maar het meest natuurlijk voor patiënten zelf.

Onze motivatie

Binnen H4A is vitaliteit een belangrijk onderwerp. Op diverse manieren geven we daar aandacht aan. Ook koppelen we ons regelmatig aan sportieve evenementen. Vandaar onze motivatie om dit jaar voor de derde keer mee te doen aan Alpe d’HuZes. Per team kunnen 10 deelnemers ingeschreven worden. Dit jaar hebben we maar liefst 19 deelnemers. Vandaar dus twee teams: ‘Samen meters maken’ en ‘Samen nog meer meters maken’, maar samen zijn we één groot team. De deelnemers, grotendeels medewerkers van H4A, maken al wandelend, hardlopend of fietsend belangrijke meters om hun eigen sportieve grenzen te verleggen. Maar belangrijker nog: door het ingezamelde geld kan KWF extra meters maken bij onderzoek naar kanker.

Een prachtig initiatief waarbij H4A de twee teams grotendeels faciliteert in de kosten. Ook zal er door H4A een mooi bedrag worden gedoneerd. Maar dat is uiteraard niet voldoende.

Laat jouw gevoel spreken!

Draag je onze actie een warm hart toe en mogen de teams op jouw ondersteuning rekenen? Daarbij willen we benadrukken dat wij je erg dankbaar zijn voor iedere bijdrage!

Er zijn twee keuzes:

  • Per deelnemer
    Wil je één van de deelnemers specifiek ondersteunen? Ga dan naar www.opgevenisgeenoptie.nl en typ in de zoekbalk de naam van de deelnemer. Op de pagina van die deelnemer kan je een bedrag doneren.
  • Per team
    Op de website www.opgevenisgeenoptie.nl hebben de twee teams van H4A elk hun eigen teampagina: ‘Samen meters maken’ en ‘Samen nog meer meters maken’. Op de pagina van het team kan je een bedrag doneren. Wil je een stapje verder gaan en wil je namens een bedrijf een sponsorpakket afnemen? Mail dan naar sponsoring@h4a.nl voor de mogelijkheden.