Groene waterstofketen Kanaalzone Zeeuws-Vlaanderen

Een mooi, uitdagend project dat tot stand kwam door de inzet en samenwerking van vijf regionale (familie)bedrijven: De Hoop, Multraship, Syndus Group, De Pooter Olie en H4A. Samen vormden zij een consortium. Mede door de steun die het consortium vanuit OpZuid en de Provincie Zeeland ontvangt, kan het project van start gaan!

Wij ontvangen u graag op woensdag 6 december 2023 om 10.30 uur aan de Goese Kade in Terneuzen, waar wij gezamenlijk op de Jacob van Artevelde stappen en richting de locatie varen waar het waterstoftankstation in de toekomst wordt gerealiseerd. Hier zetten wij voet aan wal voor de starthandeling. Na de starthandeling varen wij weer terug richting de Goese Kade en kunt u aan boord genieten van een lunch. Om 13.00 uur meren wij weer aan en ronden we het programma af.

Programma

  • 10.30 uur – Ontvangst op de boot Jacob van Artevelde, Goese kade Terneuzen
  • 11.00 uur – Vertrek boot richting Beneluxweg Terneuzen
  • 11.30 uur – Starthandeling ‘Groene waterstofketen Kanaalzone Zeeuws-Vlaanderen’, door Jo-Annes de Bat, gedeputeerde van de Provincie Zeeland
  • 12.00 uur – Lunch en terugvaart richting de Goese kade
  • 13.00 uur – Einde programma
Logo's Consortium waterstof tankstation

Consortium

Het consortium bestaat uit De Hoop, Multraship, Syndus Group, De Pooter Olie en H4A, met ondersteuning van Impuls Zeeland en de HZ University of Applied Sciences.

Het project ‘Groene waterstofketen Kanaalzone Zeeuws-Vlaanderen’ wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling en de Provincie Zeeland in het kader van OPZuid.

Aanmeldformulier