Eind augustus 2022 is de start van de werkzaamheden van DNWG aan de kabels en leidingen in de Lampsinsdijk en de Sint Bavodijk te Nieuwvliet.

  • Fase 1: Vervangen van elektriciteitskabels aan de Lampsinsdijk;
  • Fase 2: Vervangen van elektriciteitskabels en gas- en waterleidingen aan de Sint Bavodijk.

Deze werkzaamheden zijn gepland in de periode van eind augustus 2022 tot begin maart 2023.

Aanbesteding

Binnenkort vindt de aanbesteding plaats en wij als (Zeeuwse) aannemer hopen dit mooie project voor de opdrachtgever en natuurlijk ook voor u te mogen realiseren. Het is onze bedoeling dat alle percelen aan de Sint Bavodijk en de Lampsinsdijk voor bestemmingsverkeer toegankelijk blijven. Doorgaand verkeer wordt omgeleid.

Uw verwachtingen

Veiligheid, het beperken van hinder en goede communicatie met de omgeving zijn belangrijke uitgangspunten voor ons én voor het project. Hierbij zijn wij heel benieuwd naar uw wensen en belangen. Uw reactie stelt ons in staat om een goed beeld te vormen van de situatie. We kunnen zaken eventueel verwerken in ons plan van aanpak. Als wij het project mogen uitvoeren, is dat een gezamenlijke kans om het draagvlak voor de uitvoering van het project te versterken.

H4A werknemer poseert bij strategie

Ik hoor graag van u

Hieronder vindt u een online formulier. We verwerken alle informatie op dinsdagmiddag 27 juni. Graag ontvangen we uw ingevulde formulier uiterlijk 27 juni om 12:00 uur. Alvast hartelijk dank voor uw reactie. Met vriendelijke groet,

Sidney Mast (omgevingsmanager H4A)

Online formulier

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.