Sponsoring van Sport, cultuur & maatschappelijk verantwoord ondernemen

Met de sponsoring van sport, cultuur en maatschappelijk verantwoorde initiatieven dragen wij onze gedachten uit. Wij weten uit ervaring dat werken als één team ons sterker maakt.

 • Sporters stellen we graag in de gelegenheid om als team de beste prestaties neer te zetten (zoals tijdens het H4A Beloften Weekend);
 • Betrokkenheid bij maatschappelijk verantwoord ondernemen, met respect voor mens en milieu, vinden we belangrijk.

sponsorbeleid H4a

Onze doelstelling van sponsoren is om een waardevolle bijdrage leveren aan de samenleving. Bovendien is sponsoring belangrijk voor onze relatie met medewerkers, bedrijven en andere stakeholders.

We krijgen enorm veel verzoeken tot sponsoring, die we helaas niet allemaal kunnen honoreren. We hebben daarom een aantal voorwaarden opgesteld. Dit geeft duidelijkheid voor alle partijen. Uitsluitend sponsorverzoeken die aan de voorwaarden voldoen nemen we in behandeling:

 • De sponsoring moet in relatie staan tot één van drie uitgangspunten waarop H4A zich richt: sport, cultuur of maatschappelijk verantwoord;
 • De sponsoring moet in lijn staan met de kernwaarden van H4A: betrokken, betrouwbaar en uniek;
 • Het regionale karakter speelt een grote rol. De voorkeur van onze sponsoring ligt bij verenigingen, activiteiten en evenementen die een meerwaarde bieden voor Zeeland;
 • Tussen de sponsoraanvraag en de activiteit moet voldoende tijd (minimaal 8 weken) zitten;
 • Er dient duidelijk aangegeven te worden wat de te leveren prestatie is van beide partijen;
 • H4A sponsort geen…
  – individuen, maar uitsluitend organisaties, teams, evenementen of activiteiten;
  – sporten met een hoog risicogehalte;
  – organisaties die op enige wijze discrimineren o.g.v. geloofsovertuiging, sekse of politieke overtuiging;
  – politiek geëngageerde evenementen of organisaties;
  – individuele studenten of studentenfeesten.

H4A ziet sponsoring als een samenwerking en vorm van ondersteuning waarbij sprake is van een duidelijke tegenprestatie. Bij iedere sponsoraanvraag gaan wij na of de hoogte van het te sponsoren bedrag in verhouding staat tot de tegenprestatie. Enkel naamsbekendheid is voor ons geen reden om over te gaan tot sponsoring. Wij moedigen een pro-actieve houding aan bij sponsoraanvragen. Denk aan advertenties in het clubblad, het sturen van foto’s of verslag van het evenement of het plaatsen van reclame-uitingen, zoals vlaggen en banners tijdens de activiteit.

Aanvraag

Voldoet jouw sponsoraanvraag aan bovenstaande voorwaarden? Vul dan het sponsorformulier in. Een sponsoraanvraag wordt alleen in behandeling genomen na invulling van het sponsorformulier.

formulier

 • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
 • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.