header-website-nieuwbouw
header-website-extranet-asfaltcentrale

Eigen asfaltcentrale

In onze hypermoderne centrale produceren wij zelf asfalt in diverse duurzame en hoogwaardige kwaliteiten. 

header-website-bouw

H4A Bouw

H4A Bouw is een modern bouwbedrijf waar het ambacht nog gekend wordt. U vindt in h4A Bouw een betrouwbare partner die met oog voor detail uw bouwwensen verwezenlijkt. Wij denken met u mee tijdens de ontwikkeling, voorbereiding, financiering en uitvoering van uw bouwplannen.

header-website-groen

H4A Groen

Het werkterrein van de afdeling groen van H4A is zeer divers. U kunt bij ons terecht voor het ontwerp en de aanleg van grote landschappelijke projecten zoals de aanleg van parken en golfbanen, maar ook voor onderhoud aan wegbermen, watergangen en tuinen.H4A Groen combineert een gedegen kennis met een nauwgezette planning en uitvoering. Op deze wijze zijn wij keer op keer in staat om in samenwerking met de betrokken partijen tot een geslaagd groenproject te komen

header-website-industrie

H4A Industrie Service

Om de groei en continuïteit van uw bedrijf te waarborgen, is onderhoud aan gebouwen en machines  noodzakelijk. Productie- of logistieke processen moeten aangepast worden of er moeten verbouwingen worden gepland. In dergelijke situaties denkt H4A Industrie Service B.V. met u mee en voert de betreffende werkzaamheden uit, zodat u weer efficiënt kunt werken.

header-website-leidingen-1

H4A Infratechniek, Afdeling Leidingen

Onze afdeling leidingen houdt zich dagelijks bezig met infrastructurele netwerken ten behoeve van het transport en de distributie van energie, water, gas, data- en telecomverkeer. Van ontwerp tot aanleg, van onderhoud tot renovatie, wij beschikken over vakkundige en goed opgeleide medewerkers die deze werkzaamheden kunnen uitvoeren.

header-website-infratechniek

H4A Infratechniek, afdeling Wegen

H4A heeft alle disciplines in huis om werkzaamheden te verzorgen op het gebied van wegen en alles wat daarmee samenhangt. Wij zorgen voor de aanleg en het onderhoud van wegen en hebben ervaring met alle soorten wegen en wegbedekkingen. Van trottoirs tot snelwegen en van grindpaden tot complexe asfaltverhardingen, H4A heeft overal expertise van in eigen huis.

header-website-wegmarkeringen

H4A Infratechniek, Afdeling Markeringen

W.J. de Bruijn Wegmarkeringen, onderdeel van H4A, is een begrip in Zeeland en omstreken. Het bedrijf is gespecialiseerd in het aanbrengen van belijningen en markeringen. Het visueel maken van rijlopers, parkeervakken, voorrangssituaties  en dergelijke, is ons dagelijks werk. Ook het toepassen van signaleringsmarkeringen zoals pijlen, diverse verkeersborden  en overige figuren behoren tot onze werkzaamheden. 

header-website-windneergie

H4A Windenergie

Onze afdeling windenergie staat voor u klaar bij de aanleg en vervanging van windmolenparken. Daarbij zijn vanaf het plan tot de oplevering vele disciplines benodigd. De kracht van H4A Windenergie is dan ook het samenspel tussen de verschillende disciplines van H4A.

header-website-transport

Transport

Sinds 2017 maakt ook Transportbedrijf Mobach deel uit van H4A. Mobach bestaat inmiddels ruim 97 jaar en werkt vanaf de oprichting van H4A in 1968 al met ons samen. In al die jaren is Mobach uitgegroeid tot de belangrijkste transporteur van H4A, maar daarnaast werkt zij ook voor vele andere klanten. Een unieke samenwerking waar wij trots op zijn.

 

header-website-gladheidbestrijding

Gladheidsbestrijding

Het vakkundig bestrijden van gladheid op bedrijventerreinen en wegen is een specialisme van H4A. Van oktober tot en met maart staat een team van vakmensen en materiaal 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar om ongemakken van gladheid, sneeuw en ijzel zoveel mogelijk te beperken en gevaarlijke situaties te voorkomen.

 

header-eric

Biobased Infra

“Deelname aan Biobased Infra  is voor ons als MKB bedrijf een uniek initiatief. Het daagt H4A uit om haar horizon te verbreden en onze opdrachtgevers bewust te maken van alle voordelen die deze innovaties met zich meebrengen. Een duurzaam initiatief waar iedereen baat bij heeft. En het is ook gewoon leuk!” (Eric de Ruijsscher, 2016)

header-website-wegen
header-wegen

H4A Infratechniek, afdeling Wegen

H4A heeft alle disciplines in huis om werkzaamheden te verzorgen op het gebied van wegen en alles wat daarmee samenhangt. Wij zorgen voor de aanleg en het onderhoud van wegen en hebben ervaring met alle soorten wegen en wegbedekkingen. Van trottoirs tot snelwegen en van grindpaden tot complexe asfaltverhardingen, H4A heeft overal expertise van in eigen huis.

groen2-1
groen1-1
groen3
groen2
H4A Groen

Het werkterrein van de afdeling groen van H4A is zeer divers. U kunt bij ons terecht voor het ontwerp en de aanleg van grote landschappelijke projecten zoals de aanleg van parken en golfbanen, maar ook voor onderhoud aan wegbermen, watergangen en tuinen. Bij het vormgeven van al deze projecten werken onze ontwerpers nauw samen met tuin- en landschapsarchitecten. Hierdoor is deskundigheid gegarandeerd. H4A Groen combineert een gedegen kennis met een nauwgezette planning en uitvoering. Op deze wijze zijn wij keer op keer in staat om in samenwerking met de betrokken partijen tot een geslaagd groenproject te komen

Voor een specificatie van onze werkzaamheden kunt u terecht bij de subkopjes links op deze pagina. Daarnaast kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor advies en informatie.

Door samen te werken met de andere disciplines van H4A kunnen wij het merendeel van de projecten volledig zelf voor onze rekening nemen. Zo leggen wij uw rotonde aan tot de beplanting aan toe, of bouwen wij uw huis én leggen wij daarbij zelf ook de tuin aan.

 

 

   H4A Groen B.V. is gespecialiseerd in het
   rooien en snoeien van bomen en struiken.
   Door diverse klimtechnieken kunnen wij
   ook de moeilijk bereikbare bomen snoeien. 

Parallax banner groen
 
Rooiwerk St. Jansteen

Rooiwerk en herstel infiltratiekanalen Sint-Jansteen

Rooiwerk en herstel infiltratiekanalen Sint-Jansteen

Aanplant liniedijk Hulst

Aanplanten bomen Liniedijk Hulst

Aanplanten bomen Liniedijk Hulst

Aanplant en inboet bomen dienstwegen RWS

Aanplant & inboet bomen dienstwegen RWS

H4A groen heeft in het voorjaar van 2013 langs de dienstwegen van Rijkswaterstaat in District Westerschelde en langs het kanaal van Gent naar Terneuzen diverse bomen aangeplant en ingeboet (vervangen).

 

 

Deltarak-2

Deltrak 2.0, Dow Benelux

H4A Groen B.V. beschikt over een Deltrak van het merk IRUS, een radiografisch bestuurbare klepelmaaier op rupsen die is aangeschaft om taluds en terreinen met slechte draagkracht snel en netjes te kunnen maaien.

 

Rondje Kreek

Rondje kreek , Gemeente Terneuzen

Naast het ontwikkelen van een langzaamverkeerverbinding heeft H4A Groen B.V. de groene, openbare ruimte op de oostelijke kreekoever ingericht.

 

 

H4A_0175-3

Rooien kastanjeboom Terneuzen

Onze treeworkers waren weer volop in actie bij het rooien van een boom aan de Axelsestraat in Terneuzen. Met behulp van een telescoopkraan werd de volledige boom door onze medewerkers vakkundig verwijderd.