Othene Zuid is de jongste nieuwbouwwijk van Terneuzen. De wijk is kindvriendelijk en biedt sterke voorzieningen. Dankzij de prachtige ligging aan de Otheense Kreek, de Margarethapolder én nabij de Westerschelde, is het er groen en waterrijk wonen!

In Othene Zuid zijn er meerdere deelgebieden met een breed woningaanbod voor onder andere starters, gezinnen en senioren. In een mooi gemêleerde samenstelling is er de keuze uit vrijstaande villa’s, levensloopbestendige woningen, karakteristieke twee-onder-een-kapwoningen en ruimtelijke hoek- en tussenwoningen.

Eén van de deelgebieden is Arce Novum. Hier bouwt H4A Bouw in 4 fases in totaal 58 woningen.

Arce Novum

Arce Novum betekent ‘nieuw kasteel’. En dat is niet voor niks. In deze woningen kunt u koninklijk wonen, maar wel met beide benen op de grond! De functionele woningen geven je de rijkdom van duurzaam en groen wonen. Door de bruine kozijnen, de robuuste grijze stenen en doorlopende ‘kantelen’ hebben de prachtige woningen een uitstraling die jou doet denken aan een kasteel. De frisblauwe glazuursteentjes en de verticale houten elementen maken het geheel speels en modern.