Othene Zuid is de jongste nieuwbouwwijk van Terneuzen. De wijk is kindvriendelijk en biedt sterke voorzieningen. Dankzij de prachtige ligging aan de Otheense Kreek, de Margarethapolder én nabij de Westerschelde, is het er groen en waterrijk wonen!

In Othene Zuid zijn er meerdere deelgebieden met een breed woningaanbod voor onder andere starters, gezinnen en senioren. In een mooi gemêleerde samenstelling is er de keuze uit vrijstaande villa’s, levensloopbestendige woningen, karakteristieke twee-onder-een-kapwoningen en ruimtelijke hoek- en tussenwoningen.

Eén van de deelgebieden is Frisiusschans. In twee fases realiseert H4A Bouw in totaal 35 woningen.

Frisiusschans

Een unieke woonomgeving. Dat wordt het Wooneiland Frisiusschans. Op dit eiland worden uiteindelijk 35 strakke, moderne woningen met een woon- en slaapprogramma op de begane grond gerealiseerd. De levensloopbestendige woningen, bestaande uit 2 woonlagen, beschikken aan de voorzijde over een tuin en vanaf het terras aan de achterzijde kijken bewoners uit over groene, natuurlijke oevers. De eerste fase van Frisiusschans bestaat uit 16 woningen en is westelijk gelegen op het eiland.

Meer informatie

Naar de website van Othene