Othene Zuid is de jongste nieuwbouwwijk van Terneuzen. De wijk is kindvriendelijk en biedt sterke voorzieningen. Dankzij de prachtige ligging aan de Otheense Kreek, de Margarethapolder én nabij de Westerschelde, is het er groen en waterrijk wonen!

In Othene Zuid zijn er meerdere deelgebieden met een breed woningaanbod voor onder andere starters, gezinnen en senioren. In een mooi gemêleerde samenstelling is er de keuze uit vrijstaande villa’s, levensloopbestendige woningen, karakteristieke twee-onder-een-kapwoningen en ruimtelijke hoek- en tussenwoningen.

Eén van de deelgebieden is Hattingaschans. Hier bouwt H4A Bouw 12 woningen.

Hattingaschans

Wonen op een eiland in de wijk Othene met alle comfort, gemak en ruimte die je jezelf maar kunt wensen. Dat is wonen op de Hattingaschans! De moderne woningen krijgen een unieke uitstraling. Van een afstandje lijken ze te drijven op het water. Van dichtbij zie je de kwaliteit. Het mooie metselwerk, de luxe gevelbeplating, de stalen balustrades en natuurstenen details.  Een compleet woonprogramma op de begane grond en voldoende bergruimte. De Hattingaschans heeft het allemaal. Door het toepassen van een warmtepomp en zonnepanelen worden de woningen in de Hattingaschans energieneutraal gebouwd.