Othene Zuid is de jongste nieuwbouwwijk van Terneuzen. De wijk is kindvriendelijk en biedt sterke voorzieningen. Dankzij de prachtige ligging aan de Otheense Kreek, de Margarethapolder én nabij de Westerschelde, is het er groen en waterrijk wonen!

In Othene Zuid zijn er meerdere deelgebieden met een breed woningaanbod voor onder andere starters, gezinnen en senioren. In een mooi gemêleerde samenstelling is er de keuze uit vrijstaande villa’s, levensloopbestendige woningen, karakteristieke twee-onder-een-kapwoningen en ruimtelijke hoek- en tussenwoningen.

Eén van de deelgebieden is iQube. In twee fases realiseert H4A Bouw in totaal 16 woningen.

iqube

Via de imposante Laan van Othene en de Vlinderlaan, langs de brede vaart met haar groene oevers en bomen, kom je in de straat Waterlanden. Hier verandert het straatbeeld. Puntige daken worden strakke vormen, rode pannen en stenen worden frisse, lichte kleuren. Verspringende kubusvormen verrassen in het straatbeeld, donkere kozijnen accentueren de doordachte architectuur en auto’s staan in de inpandige garages. Hier staan de 8 unieke paviljoenwoningen: de iQubes.

Meer informatie

Naar de website van Othene