De eerste paal van het nieuwe H4A-kantoor in Goes ging in mei 2023 de grond in. Het bestaande pand op onze locatie werd in 2022 al gesloopt. Begin 2024 beschikken we over een mooie, nieuwe en moderne locatie aan de Industriestraat in Goes. Een mooi vooruitzicht én H4A is klaar voor de toekomst!

H4A kantoor in Goes

Net als ons hoofdkantoor in Sas van Gent wordt het een H4A-waardig kantoor. Het kantoor komt op  prefab betonnen heipalen te staan en krijgt een draagstructuur van staal en kalkzandsteenwanden met kanaalplaatvloeren. De open vide zorgt voor extra lichtinval en een goed werkklimaat. De gevel wordt voorzien van een moderne uitstraling door de combinatie van hout, glas, aluminium en gefelste stalen gevelbekleding.

Bij de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties is het streven geweest om een energieneutraal kantoor te ontwerpen. Een zeer goed geïsoleerd gebouw, voorzien van triple beglazing, WTW systeem en een warmtepomp. Op het dak en de naastgelegen loods worden ruim 150 zonnepanelen toegepast, waarvan de opbrengst het te verwachten verbruik van het gehele kantoor (inclusief laadpalen) volledig zal compenseren.

Windenergie en bouw

Een nieuw kantoor voor de collega’s van H4A Windenergie en H4A Bouw! Onze collega’s van H4A Bouw gaan aan de slag om er een uniek gebouw van te maken, voor een unieke combinatie!