Othene Zuid is de jongste nieuwbouwwijk van Terneuzen. De wijk is kindvriendelijk en biedt sterke voorzieningen. Dankzij de prachtige ligging aan de Otheense Kreek, de Margarethapolder én nabij de Westerschelde, is het er groen en waterrijk wonen!

In Othene Zuid zijn er meerdere deelgebieden met een breed woningaanbod voor onder andere starters, gezinnen en senioren. In een mooi gemêleerde samenstelling is er de keuze uit vrijstaande villa’s, levensloopbestendige woningen, karakteristieke twee-onder-een-kapwoningen en ruimtelijke hoek- en tussenwoningen.

Eén van de deelgebieden is Kraanvogel. Hier realiseert H4A Bouw 5 woningen.

Kraanvogel

Aan de Kraanvogel in Othene Zuid staan al 16 sfeervolle vrijstaande- en twee-onder-een-kapwoningen. Om deze straat tot de Waterlanden te voltooien, worden er nog 2 twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaande woning gebouwd. De woningen aan de statige laan Kraanvogel bestaan uit drie woonlagen en een garage, waardoor je volop leefruimte én plek voor jouw hobby’s hebt. Voor iedere nieuwbouwwoning geldt, dat de woning met tal van opties volledig op maat gerealiseerd kan worden. Zo sluit jouw woning gegarandeerd aan op de specifieke woonwensen.

Meer informatie

Naar de website van Othene