Titel
Titel
Subtitel

Uniek in zijn combinatie

De delen maken het geheel. Opgesplitst of in formatie; elke fase kent zijn eigen expertise. Stap voor stap bouwt H4A aan de verschillende elementen die samen het eindresultaat bewerkstelligen. Tot het moment daar is: de samenkomst van de disciplines dat het totaal op een hoger niveau tilt. Krachtig en samenhangend. H4A is daar. Voor al uw werkzaamheden op gebied van infrastructuurbouw, van voorbereiding tot uitvoering.

header-eric

Biobased Infra

“Deelname aan Biobased Infra  is voor ons als MKB bedrijf een uniek initiatief. Het daagt H4A uit om haar horizon te verbreden en onze opdrachtgevers bewust te maken van alle voordelen die deze innovaties met zich meebrengen. Een duurzaam initiatief waar iedereen baat bij heeft. En het is ook gewoon leuk!” (Eric de Ruijsscher, 2016)

header-website-extranet-bouw

H4A Bouw

H4A Bouw is een modern bouwbedrijf waar het ambacht nog gekend wordt. U vindt in h4A Bouw een betrouwbare partner die met oog voor detail uw bouwwensen verwezenlijkt. Wij denken met u mee tijdens de ontwikkeling, voorbereiding, financiering en uitvoering van uw bouwplannen.

header-website-groen-2

H4A Groen

Het werkterrein van de afdeling groen van H4A is zeer divers. U kunt bij ons terecht voor het ontwerp en de aanleg van grote landschappelijke projecten zoals de aanleg van parken en golfbanen, maar ook voor onderhoud aan wegbermen, watergangen en tuinen.H4A Groen combineert een gedegen kennis met een nauwgezette planning en uitvoering. Op deze wijze zijn wij keer op keer in staat om in samenwerking met de betrokken partijen tot een geslaagd groenproject te komen

header-website-extranet-industrie

H4A Industrie Service

Om de groei en continuïteit van uw bedrijf te waarborgen, is onderhoud aan gebouwen en machines  noodzakelijk. Productie- of logistieke processen moeten aangepast worden of er moeten verbouwingen worden gepland. In dergelijke situaties denkt H4A Industrie Service B.V. met u mee en voert de betreffende werkzaamheden uit, zodat u weer efficiënt kunt werken.

header-website-leidingen

H4A Infratechniek, Afdeling Leidingen

Onze afdeling leidingen houdt zich dagelijks bezig met infrastructurele netwerken ten behoeve van het transport en de distributie van energie, water, gas, data- en telecomverkeer. Van ontwerp tot aanleg, van onderhoud tot renovatie, wij beschikken over vakkundige en goed opgeleide medewerkers die deze werkzaamheden kunnen uitvoeren.

header-wegen

H4A Infratechniek, afdeling Wegen

H4A heeft alle disciplines in huis om werkzaamheden te verzorgen op het gebied van wegen en alles wat daarmee samenhangt. Wij zorgen voor de aanleg en het onderhoud van wegen en hebben ervaring met alle soorten wegen en wegbedekkingen. Van trottoirs tot snelwegen en van grindpaden tot complexe asfaltverhardingen, H4A heeft overal expertise van in eigen huis.

header-website-1
header-website-6
header-website-extranet-asfaltcentrale

Eigen asfaltcentrale

In onze hypermoderne centrale produceren wij zelf asfalt in diverse duurzame en hoogwaardige kwaliteiten. 

header-markeringen

H4A Infratechniek, Afdeling Markeringen

W.J. de Bruijn Wegmarkeringen, onderdeel van H4A, is een begrip in Zeeland en omstreken. Het bedrijf is gespecialiseerd in het aanbrengen van belijningen en markeringen. Het visueel maken van rijlopers, parkeervakken, voorrangssituaties  en dergelijke, is ons dagelijks werk. Ook het toepassen van signaleringsmarkeringen zoals pijlen, diverse verkeersborden  en overige figuren behoren tot onze werkzaamheden. 

header-website-extranet

H4A Windenergie

Onze afdeling windenergie staat voor u klaar bij de aanleg en vervanging van windmolenparken. Daarbij zijn vanaf het plan tot de oplevering vele disciplines benodigd. De kracht van H4A Windenergie is dan ook het samenspel tussen de verschillende disciplines van H4A.

header-website-extranet-nieuwbouw

Nieuwbouw H4A

Op bedrijventerrein Stroodorpe bij Sluiskil worden door H4A een nieuw hoofdkantoor, een nieuwe werkplaats en een nieuwe opslagloods gebouwd. Op deze manier worden alle activiteiten in regio Zeeuws-Vlaanderen  samengevoegd in één centraal punt

header-website-7

H4A Infratechniek, afdeling Wegen

H4A heeft alle disciplines in huis om werkzaamheden te verzorgen op het gebied van wegen en alles wat daarmee samenhangt. Wij zorgen voor de aanleg en het onderhoud van wegen en hebben ervaring met alle soorten wegen en wegbedekkingen. Van trottoirs tot snelwegen en van grindpaden tot complexe asfaltverhardingen, H4A heeft overal expertise van in eigen huis.

header-website-extranet-slijtlaag
bouw3
bouw2
bouw1
bouw4
H4A Bouw

H4A Bouw is een modern bouwbedrijf waar het ambacht nog gekend wordt. U vindt in h4A Bouw een betrouwbare partner die met oog voor detail uw bouwwensen verwezenlijkt. Wij denken met u mee tijdens de ontwikkeling, voorbereiding, financiering en uitvoering van uw bouwplannen.

Omvangrijke projecten vragen om een gedegen voorbereiding. Zorgvuldige berekeningen en gedegen onderzoek brengen de bouwopgave in beeld en vormen de basis voor het uiteindelijke ontwerp. Door een vroegtijdige inschatting van de kansen en belemmeringen wordt een voorspoedige realisatiefase gewaarborgd.

Door een flexibele houding en no-nonsense mentaliteit is onze afdeling bouw sterk in het realiseren van opdrachten waar het op maatwerk aankomt. Uw ideeën worden op een vakkundige wijze van ontwerp tot uitvoering gebracht.

Ook uw service- en onderhoudswerkzaamheden zijn in vertrouwde handen bij H4A Bouw. Wij beschikken daarvoor over een eigen timmerwerkplaats. Daarnaast heeft H4A Bouw een 24/7-storingsdienst.

Ga samen met H4A Bouw de uitdaging aan. U zult trots zijn op het eindresultaat.

 

 
Parallax banner bouw
 
Streekmuseum Axel

Bouw Streekmuseum Axel

H4A heeft in opdracht van de Gemeente Terneuzen de nieuwbouw van het Streekmuseum ‘het land van Axel’ gerealiseerd.

 

Aanleg fietstunnel Kortgene

Aanleg fietstunnel, Kortgene

H4A heeft het betonwerk verzorgd voor de nieuwe fietstunnel onder de provinciale weg N255 tussen het kruispunt Hoveijn en de aansluiting Kortgene/Colijnsplaat, ter hoogte van de Zuiddijk en de Frederiksdijk.

 

 

Nieuwbouw pompstation Nieuwdorp

Nieuwbouw pompstation Nieuwdorp

H4A heeft de civiele werkzaamheden rondom de nieuwbouw van een pompstation in Nieuwdorp uitgevoerd.

 

AgrimarktRoosendaal

Dak- en gevelrenovatie Agrimarkt

In opdracht van Agrimarkt supermarkten heeft H4A het dak en de achtergevel van de Agrimarkt in Roosendaal gerenoveerd.

 

Nieuwbouw CZAV

Uitbreiding kantoorgebouw CZAV

Voor de CZAV, locatie Oostelijke Kanaalweg 5 te Wemeldinge, heeft H4A Bouw B.V. de uitbreiding van het hoofdkantoor gerealiseerd.

 

 

Braakman

Uitbreiding productlocatie de Braakman in Hoek

H4A heeft diverse sloop- bouw en infrawerkzaamheden uitgevoerd bij de uitbreiding van de Braakman, de productielocatie van Evides Waterbedrijf.

 

Zoutziederij-1

Appartementen Zoutziederij Hulst

Op de hoek van de Kleine Bagijnestraat met de Kreupelstraat in de binnenstad van Hulst heeft H4A een groepswoning en 8 zelfstandige wooneenheden gerealiseerd.

 

 

Koorenbeurs

Herstelwerk voormalige bibliotheek Biervliet

In 2013 heeft H4A een historisch pand uit Biervliet overgenomen en opgeknapt tot haar eigen vergadercentrum.

 

aqualab zuid

Renovatie ontvangstruimte Aqualab Zuid

H4A Bouw heeft de entree en ontvangstruimte van AquaLab Zuid in Werkendam gerenoveerd.